Social - Facebook Social - Instagram

Manicure

Voor de meeste mensen zijn goed verzorgende handen en nagels belangrijk. Onze handen hebben veel te lijden door invloeden van buitenaf en zijn tijdens de dagelijkse bezigheden voortdurend in het zicht. Ze zijn ons visite kaartje, des te belangrijker is een goede verzorging. Dit is onder andere mogelijk met behulp van manicure en speciale hand (paraffine) behandelingen.

De nagel wordt  in een mooie vorm gevijld, en de nagelriem wordt naar achter geduwd. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt verzorgd met nagelriemolie. U krijgt een hand scrub en massage waardoor de huid weer ontspannen en verzorgd aanvoelt. Naar wens kunnen uw nagels gelakt worden in naturel, kleur of French. Ook is gellack mogelijk, deze lak blijft tot 2 a 3  weken mooi zitten.

Een heerlijke aanvulling op de manicure is de paraffine pakking:  na de massage wordt uw hand een paar maal ondergedompeld in paraffine. De handen worden ingepakt in plastic folie en badstof handschoenen. Hierdoor stolt de paraffine, krijgt de hand een betere doorbloeding en worden de werkstoffen uit de crème beter in de huid opgenomen

Ook te combineren met onze CND Shellac

.