Cosmotiv behandelingen

gezichts behandelingen

c

l

e

a

n

s

i

n

g

CLEANSING TREATMENT

De Cleansing treatment is voor mensen met een gecombineerde/vette huid en/of regelmatig last hebben van onzuiverheden. Deze behandeling richt zich tot het intensief reinigen en peelen van de huid. Tijdens het intrekken van het masker wordt het decolleté en het gelaat of hoofdhuid gemasseerd. Om de huid weer goed te voeden wordt er een ampul en oog/dagcrème aangebracht.

HYDRO TREATMENT

De Hydro treatment is voor mensen die een droge/vochtarme huid hebben. Tegenwoordig hebben veel mensen last van een vochtarme huid, te herkennen aan de fijne craquelé lijntjes en het trekkerig aanvoelen van de huid. Deze behandeling richt zich dan ook op het intens hydrateren van de huid. Er wordt een hydraterend ampul en hyaluron masker aangebracht. Tijdens het intrekken van het masker wordt het decolleté en het gelaat gemasseerd. Als afsluiting volgt een hydraterende oog en dagcrème.

h

y

d

r

o

A

N

T

I

-

A

G

E

LIFT TREAMENT

De Lift treatment is een anti-age behandeling. Deze behandeling is al mogelijk vanaf 25 jaar rond dit levensjaar begint ook de huidveroudering. Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd en goed gepeeld om de werkstoffen die erna komen beter te laten intrekken. Er worden twee anti-age ampullen gebruikt en worden het decolleté en gelaat gemasseerd. Daarna wordt een verstevigend masker aangebracht en wordt de behandeling afgesloten met een anti-age oog en dagcrème.

CALMING TREATMENT

De Calming treatment is een behandeling voor mensen met rosacea en/of een gevoelige huid. Tijdens de behandelingen worden producten gebruikt die de huid kalmeren en herstellen. De huid wordt met milde producten gereinigd en gepeeld. De onzuiverheden worden verwijderd en de huid wordt gekalmeerd doormiddel van een serum en masker. Tijdens het intrekken van het masker wordt het decolleté, schouders en nek gemasseerd. Als afsluiting volgt een kalmerende en beschermede crème.

c

a

l

m

i

n

g

m

a

n

n

e

n

Mannen behandeling

De mannen behandeling is geschikt voor alle mannen met alle soorten huidtypes (behalve acne). Wij passen de behandeling aan op de behoefte van huid. De huid wordt gereinigd en gepeeld, de onzuiverheden worden verwijderd, en de huid wordt gevoed doormiddel van een ampul en masker. Tijdens het intrekken van het masker wordt er gemasseerd. Als afsluiting wordt een oog en dagcrème aangebracht.

d

u

o

Duo behandelingen zijn mogelijk voor gezichtsbehandeling of lichaamsmassage. Maak een afspraak om samen met uw partner, vriend(in) of familielid te komen.

Scroll naar boven