Cosmotiv behandelingen

cosmotiv behandelingen

Deze behandelingen bestaan uit drie hoofdmotieven:

  • Perfect-age: regenereren, rimpels bestrijden en met vocht doordrenken.
  • Life Style: een gezonde huid behouden
  • Skin control : gevoelige huid en onzuivere huid.

Binnen deze profileringen vindt u specifiek samengestelde behandelingsvoorstellen, inclusief adviezen voor thuisverzorging.

b

A

s

i

c

BASIC FACIAL

Moderne vrouwen streven hun doelstellingen vastberaden na. De dagelijkse uitdagingen zijn groot en hun eisen hoog. Voor iedereen die weinig tijd heeft maar bij het cosmetische effect toch geen concessie wil doen. Beauty Xpress verenigt innovatieve werkstoffen met direct zichtbare resultaten tot de verzorgingsformule energie x frisheid x uitstraling.

CLEAR SKIN

Talg-overproductie en bovenmatige verhoorning kunnen verstopping van de talg-uitgang veroorzaken. Mee-eters en puistjes zijn het gevolg. CLEAR SKIN normaliseert bovenmatige verhoorning en gaat ontstekingen tegen. Het resultaat is een egaal, helder en zuiver huidbeeld.

HYDRO ACTIVE

Droge verwarmingslucht, airconditioners, zonnebaden of een genetisch droog huidbeeld leiden tot sterk vochtverlies. De huid voelt strak aan, jeukt en ziet er droog en schilferig uit. HYDRO ACTIVE vult de vochtreserves van de huid weldadig bij en gaat individueel op de behoeften van wat drogere, vochtarme huid in. Een hoogwaardig complex uit algen en zeewater schenkt de huid vitaliteit en verfrist, net als een duik in het koele water.

SENSITIVE BALANCE

De sensitive balance behandeling kalmeert de gevoelige, droge huid. Rustgevende plantenextracten en verzorgende natuur-oliën verzachten irritaties en zorgen voor voldoende vocht. Sensitive balance strijkt schilferige plekken glad, verbeterd de huid eigen bescherming tegen milieu-invloeden en zorgt voor een prettig, gekalmeerd huidgevoel.

s

p

e

c

i

a

l

d

e

l

u

x

e

VITAMIN INTENS

Vitamine intense is een vitaliserende intensieve behandeling voor elke huid. De huid en stemming krijgen een energiestoot, de teint straalt van frisheid en vitaliteit. De vitaminen A, C en E bouwen een beschermingsreserve tegen milieubelastingen op en beschermen tegen voortijdige huidveroudering. Vitaalstoffen uit kiwi en acerolakers zorgen voor een algehele perfecte uitstraling van de huid. Buitengewone texturen en heerlijke fruitige geuren ronden het wellness gevoel af.

OXYGEN POWER

Oxygen Power biedt maximale verzorging en frisheid in een mum van tijd. Oxygen power is daarom uitstekend geschrikt voor klanten die in een heel korte tijd een optimaal resultaat willen bereiken, of voor diegenen die het behandelaanbod eerst willen leren kennen, Deze behandeling is tevens een ideale voorbereiding voor een bijzondere make-up.

NUTRI SENSATION

Nutri sensation versterkt en verstevigt het weefsel, zodat de huid er weer strakker en jeugdiger gaat uitzien. Het garandeert bovendien een intensieve verzorging met voedingsstoffen en lipiden om natuurlijke, door ouderdom veroorzaakte tekorten te compenseren of schade door het milieu te repareren. Verwen uw huid met deze sensationeel weldadige intensieve behandeling.

BEAUTY BOOST

De naam zegt het al dit is een gezichtsbehandeling die huid een oppepper geeft. Tijdens deze behandeling wordt de huid goed gereinigd en worden er twee soorten peelingen aangebracht, door de twee peelingen na elkaar te doen kan de huid beter en sneller werkstoffen opnemen. Daarna wordt de huid intens gevoed door drie verschillende werkstoffen. Deze behandeling is tevens ook zeer ontspannend, doordat de werkstoffen ieder met een anders massagetechniek worden in gemasseerd. De ideale behandeling dus om je huid een oppepper te geven en heerlijk te ontspannen.

REPAIR LIFT

De repair lift is een anti age behandeling die de huid er steviger en jeugdiger laat uitzien. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met het Royal jelly lift serum, dit serum wordt versterkt doordat deze ingesluisd wordt met de jett plasma lift. De jett plasma lift zegt het al een beetje deze lift de huid waardoor de huid er steviger en jeugdiger uit gaat zien.

A

N

T

I

-

A

G

E

DUO TREATMENTS

Mogelijk voor gezichtsbehandeling of lichaamsmassage. Maak een afspraak om samen met uw partner, vriend(in) of familielid te komen.

Scroll naar top