Social - Facebook Social - Instagram

Peeling

Door het verouderingsproces wordt het natuurlijke proces van het afstoten van dode huidcellen vertraagd. Het gevolg is een opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid dof, grauw en schilferig wordt en pigmentvlekken in volume toenemen. Peelen is een techniek om bijvoorbeeld rimpels, onregelmatigheden van de huid, huidverkleuringen en littekens minder zichtbaar te maken, maar ook om uw huid weer een frisse uitstraling te geven. Een peeling zorgt er in principe voor dat het natuurlijke huidvernieuwingsproces beter op gang komt en dode huidcellen sneller worden afgestoten.

Chemische Peeling  

Bij een chemische peeling wordt een bepaalde stof, op de huid aangebracht, welke onder toezicht van de schoonheidsspecialiste een bepaalde tijd moet inwerken. Hierna zal de werking geneutraliseerd worden met een speciaal product. Door inwerktijd te verkorten of te verlengen kan de specialist de diepte en werking van de peeling beïnvloeden.

De peelings zijn milde oppervlakkige peelings die ervoor zorgen dat de hoornlaag (stratum corneum) van de huid zich vernieuwt. Ze worden toegepast bij een licht zon beschadigde huid, fijne rimpels, kleine pigmentvlekjes, grove poriën en ondiepe acne littekens. Het gebruik van de soort peeling hangt af van het huidtype en het gewenste resultaat

Wij werken in de salon met de producten van Medik8, deze producten zijn bewezen technologieën, ontworpen en ontwikkeld door een team van Biochemici en farmacologen in Engeland. Speciaal ontworpen om veroudering van de huid, acne, roodheid, pigmentvlekken en droogheid te bestrijden.

Om het gewenste resultaat te bereiken dient de peeling vier tot zes keer herhaald te worden. De tijd tussen de behandelingen is minimaal 7 tot maximaal 14 dagen. Na de peeling zal de huid wat warm aanvoelen en een beetje rood zijn. Dit verdwijnt binnen een paar uur. Binnen 3 tot 5 dagen kan een lichte vervelling optreden, maar dit hoeft niet. Bescherming van de huid met een hoge factor zonnebrandcrème is noodzakelijk. 

Voorbehandeling

Voor een optimaal resultaat geldt voor zowel de chemische als mechanische peeling dat de huid twee weken vooraf goed voorbehandeld dient te worden.

Nabehandeling

De eerste weken na een chemische peeling is uw huid zeer gevoelig voor invloeden van buitenaf. Een goede nabehandeling is dan ook zeer belangrijk en zelfs noodzakelijk. Uiteraard wordt direct na de peeling uw huid behandeld met geschikte producten om deze gelijk voldoende voeding en bescherming te geven. Maar hier stopt de nabehandeling niet, ook thuis dient u deze voedende en beschermende behandeling voort te zetten. Een persoonlijk behandelplan zal opgesteld en besproken worden.

Medik8 Peeling

Een herstellende peeling die de beschadigde huid met weinig down time en zichtbare resultaten binnen enkele dagen vernieuwt. Het synergetische effect van hun ingrediënten biedt correctieve en voedzame voordelen, terwijl de exfoliatie op de oppervlakkige huid helpt om fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren. Minimaliseert pigmentatie-problemen en vermindert acne. Elk van onze peelings bevat een unieke mix van zuren met minimale irritatie, voor het verkrijgen van een uniforme peeling. Daardoor worden bij een specifiek probleem van de huid de resultaten geoptimaliseerd.

AgePeel

Een effectieve zuren combinatie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en imperfectie te laten verdwijnen door de huid glad te maken en te vernieuwen.

BetaPeel

Brengt snel acne onder controle en verlaagt het risico op toekomstige littekens. BetaPeel gaat alle drie de fronten van acne tegen door zich apart op elk front aan te vallen. Dat zijn verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen.

Lightpeel

Een milde peeling voor acne en de licht gerimpelde huid. De Medik8 Light Peel vermindert tekenen van veroudering en lichte littekens door het effectief verminderen van overtollig talg. De zorgvuldig geselecteerde BHA salicylzuur werkt exfoliërend, ontstopt poriën en verwijdert dood huidoppervlak om een direct vernieuwde teint te onthullen. Gebieden met zon-schade kunnen zichtbaar worden verbeterd, zoals pigmentatie en ouderdomsvlekken door L-melkzuur. Peeling met L-amandelzuur en lactobionzuur is de perfecte peeling om fijne lijntjes en rimpels te verwijderen.

Jessner peel

De Jessner peel is de all in one peel
Een stimuleerde en regenererende behandeling voor de huid. Een betere behandeling om de gehele epidermis te verwijderen.
Kan gebruikt worden om matige huidbeschadigingen aan te pakken zoals acne(littekens), rimpels en pigmentvlekken.

 
voor meer informatie kunt u kijken of de website van medik8 http://www.medik8.nl/