Chemische peeling

12 weeks to wow

Stel je voor hoe je huid er over 12 weken uit zou kunnen zien en aanvoelen. Met de juiste producten voor thuis, in combinatie met een op maat gemaakte combinatie van Medik8 peelingbehandelingen, resulteert dit in uw beste huid ooit.

WAAR GAAT HET ALLEMAAL OM?

Kortom: persoonlijke training voor uw huid. Op dezelfde manier dat u regelmatig een personal trainer bezoekt voor fitness, helpen wij je een Beautiful Skin for Life te bereiken door een op maat gemaakt huidverbeteringsroutine te maken speciaal voor u. Het combineren van 6 professionele Medik8-peelings op maat voor uw huiddoelstellingen, plus een dagelijkse huidverbeteringsroutine, geeft u een WOW-resultaat in slechts 12 weken*!

 

LAAT HET OVER AAN ONS

Het resultaat? Genieten van een opmerkelijke huidverbetering/-vernieuwing na 12 weken*; jouw ‘WOW’ moment én de mogelijkheid om die resultaten te behouden voor het leven. Lees hieronder wat u kunt verwachten.

WAAROM PEELINGS?

Chemische peelings worden snel de nummer 1 klinische huidbehandeling wereldwijd. Tegen een fractie van de prijs van laseren, kunnen ze het uiterlijk van rimpels, pigmentvlekken en acne aanzienlijk verminderen met minder ongemak en downtime. Slechts 45 minuten per bezoek in de stoel van de specialist kan de huid zichtbaar verjongen voor een zachtere, gladdere, jeugdig ogende huidteint. Medik8 adviseert het ondergaan van een peelingkuur om het verschil voor de langere termijn te zien en te voelen. 

behandeling

Medik8 chemische peelings zijn exfoliërende zuren van professionele kwaliteit die met een klein borsteltje op de huid worden aangebracht om het huidoppervlak en de huidtextuur te herstellen en te verbeteren. 
De huidproblemen die wij kunnen behandelingen zijn:
Acne
Pigmentvlekken
Huidveroudering
Grove porïen

KAN IK NIET SLECHTS 1 PEELING ONDERGAAN OM MIJN HUID TE VERBETEREN?

Het is mogelijk om slechts één enkele peeling te ondergaan, maar we raden een kuur van 6 peelingen aan om echt de voordelen voor de lange termijn van de huid te zien. Het is alsof je naar de sportschool gaat; je kunt af en toe gaan, maar de echte resultaten komen wanneer je je vastlegt aan een voortdurend programma. We maken het starten van uw peelreis heel eenvoudig met ons Medik8 12 Weeks to WOW-programma.

Hoe ziet het 12 weeks to wow er precies uit?

De eerste keer kom je langs dan bespreken wij je wensen, doen een huidscan en aan de hand daarvan gaan wij een behandelplan opstellen.
In dit behandelplan komt te staan welk huidprobleem wij willen aanpakken en welke peelingen wij gaan doen. Ook kijken we naar welke producten er voor thuisgebruik geschikt zijn.

Een week later starten we met de peelingen.
In totaal gaan we 6 peelingen doen met tussenpozen van 10-14 dagen.
Na 12 weken is de laatste peeling gedaan.

Na 14 weken kom je nog eens terug om nog een huidscan te maken en te bespreken of er nog andere behandelingen of producten nodig zijn.

  

Wij zijn gespecialiseerd in Acne behandelingen en aangesloten bij de ANBOS

Scroll naar boven