Chemische peeling

CHEMISCHE PEELING

Stel je voor hoe je huid er over 12 weken uit zou kunnen zien en aanvoelen. Met de juiste producten voor thuis, in combinatie met een op maat gemaakte combinatie van Medik8 peelingbehandelingen, resulteert dit in uw beste huid ooit.

12 weeks to wow

Kortom: persoonlijke training voor uw huid. Op dezelfde manier dat u regelmatig een personal trainer bezoekt voor fitness, helpen wij je een Beautiful Skin for Life te bereiken door een op maat gemaakt huidverbeteringsroutine te maken speciaal voor u. Het combineren van 6 professionele Medik8-peelings op maat voor uw huiddoelstellingen, plus een dagelijkse huidverbeteringsroutine, geeft u een WOW-resultaat in slechts 12 weken*!

NAZORG

Na enkele dagen kan de huid gaan schilferen en is de huid erg gevoelig.
Gebruik bij het reinigen van de huid een milde, niet-exfoliërende reiniger. Washandjes, sponzen of watjes moeten worden vermeden. Na het reinigen, is het raadzaam om een serum en afwerking toe te passen met een hydraterende verzachtende crème. Het is belangrijk om overdag een SPF product te gebruiken om pigment vorming te

voorkomen.

 

 

  • Niet krabben, schrapen of pulken. Laat de huid van nature afschilferen
  • Geen directe blootstelling aan zon of zonnebank (incl. spraytan / faketan )
  • Gebruik geen AHA’s, BHA’s, topische steroïde, retinol of fysieke exfoliërende producten
  • Gebruik geen gezichtsmaskers
  • Gebruik geen cosmetica producten die uw huid irriteren
  • Niet ontharen met inbegrip van wax, draadsnijden, ontharingsmiddelen of elektrolyse
  • Als de huid pijnlijk is, gebruik dan geen make-up tot het minder gevoelig is, als er make-up moet worden gedragen kies dan voor een minerale make-up
  • Draag geen strakke haarbanden of hoeden

WAAROM PEELINGS?

Chemische peelings worden snel de nummer 1 klinische huidbehandeling wereldwijd. Tegen een fractie van de prijs van laseren, kunnen ze het uiterlijk van rimpels, pigmentvlekken en acne aanzienlijk verminderen met minder ongemak en downtime. Slechts 45 minuten per bezoek in de stoel van de specialist kan de huid zichtbaar verjongen voor een zachtere, gladdere, jeugdig ogende huidteint. Medik8 adviseert het ondergaan van een peelingkuur om het verschil voor de langere termijn te zien en te voelen. 

Het is mogelijk om slechts één enkele peeling te ondergaan, maar we raden een kuur van 6 peelingen aan om echt de voordelen voor de lange termijn van de huid te zien. Het is alsof je naar de sportschool gaat; je kunt af en toe gaan, maar de echte resultaten komen wanneer je je vastlegt aan een voortdurend programma. We maken het starten van uw peelreis heel eenvoudig met ons Medik8 12 Weeks to WOW-programma.

  

Wij zijn gespecialiseerd in Acne behandelingen en aangesloten bij de ANBOS

Scroll naar boven