Social - Facebook Social - Instagram

Bindweefselmassage: “een boost in anti-aging”

Bent u op zoek naar een behandeling die huidverjonging op een natuurlijke manier van binnenuit stimuleert, dan is bindweefselmassage iets voor u.

Wat is een bindweefselmassage?

Het is een massage die door middel van diepe intensieve bewegingen van de huid het bindweefsel aanpakt. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Door de massage krijgt je huid een betere doorbloeding en kunnen cellen in de huid alle voedingsstoffen beter opnemen. Ook wordt hierdoor de effectiviteit van verzorgingsproducten verhoogd. De conditie van de huid zal met een intensieve bindweefselmassage aanzienlijk verbeteren.

Bindweefselmassage adviseren wij over het algemeen in kuurvorm voor het beste resultaat. Na een aantal behandelingen zal de structuur van de huid er steeds beter uit gaan zien en wordt het weefsel soepeler. De huid raakt steeds beter doorbloed en kan afvalstoffen beter afvoeren. Afhankelijk van uw huidprobleem of wensen, bereiken we het beste resultaat met 6 tot 10 behandelingen met tussenpozen van 1 week.

Na de kuur wilt u natuurlijk het resultaat behouden en wordt er geadviseerd om onderhoud te blijven doen. Vergeet niet dat huidveroudering niet stopt, dus het is heel belangrijk om te blijven werken aan de huidconditie. De bindweefselmassage kan dan ook bij de normale gezichtsbehandeling geïntegreerd worden. 
Wilt u liever geen kuur doen dan is het ook aan te bevelen bij de normale gezichtsbehandeling een bindweefselmassage te boeken.

Bindweefselmassage is geschikt voor:
Waar moet u rekening mee houden?

Al na 1 behandeling is er duidelijk verschil. Maar net als bij sporten is het belangrijk om dit regelmatig te doen, daarom beginnen we met een kuur van 6 behandelingen. Als u het effect op de lange termijn vast wilt houden, komt u regelmatig terug voor bindweefselmassage.

Wat zijn de kosten

1 behandeling bindweefselmassage van het gelaat kost € 49,50.
De behandeling bestaat uit reiniging, huid verbeterend serum, bindweefselmassage, kalmerend masker en afsluitende crème. De behandeling duurt 40 minuten per keer, wanneer deze niet wordt gecombineerd met een andere behandeling.

1 behandeling bindweefselmassage special facial van het gelaat kost € 66,25.
De behandeling bestaat uit reiniging, peeling met AHA serum en AHA masker, huid verbeterend serum, bindweefselmassage, kalmerend masker en afsluitende crème. De behandeling duurt 55 minuten per keer, wanneer deze niet wordt gecombineerd met een andere behandeling.

Bij het volgen van de behandelingen in kuurverband krijgt u 10% korting per behandeling.

Kuurbehandeling

Een kuurbehandeling bestaat uit minimaal 6 behandelingen. U komt dan 1 keer per week voor de bindweefselmassage. De behandelfrequentie is afhankelijk van uw huidprobleem en of wensen, het beste resultaat bereiken we met 6 tot 10 behandelingen met tussen posen van 1 week.
Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1 x per 6 weken terug te komen voor de bindweefselmassage of door tijdens de regelmatige gezichtsbehandeling, de klassieke massage te vervangen door de bindweefselmassage, hier wordt € 15,50 extra voor gerekend. (Alleen mogelijk bij de special facial) 

Contra-indicaties

(Indicaties waarbij geen bindweefselmassage mag worden uitgevoerd)

Advies om bij deze intensieve behandelingen de juiste verzorging/cosmetica producten te gebruiken. Sommige cosmetica bevat werkstoffen die schadelijk of af te raden zijn tijdens de kuur behandelingen. Noteer uw huidige producten of breng ze mee bij de 1e behandeling/ het intake gesprek.

Wij bieden de mogelijkheid om, voor uw huid geschikte cosmetica, tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen. Deze producten dragen bij aan een optimaal behandelresultaat.

Voor meer informatie kunt een gratis informatiegesprek aanvragen via info@absolutebeautyandimage.nl