Social - Facebook Social - Instagram

Schoonheidssalon

Irma Kremer en Lucie Karpinski zijn de eigenaren van Absolute beauty & image. Caro is sinds mei 2019 in dienst, alle 3 zijn niveau 4 gediplomeerde schoonheidsspecialistes met de specialisaties Acne en Pedicure. Irma heeft tevens het officiële landelijke vak diploma elektrisch ontharen, camouflage therapie en permanente make-up. 

Irma Kremer

Irma Kremer, 56 jaar is in 2005 gestart met Absolute beauty & image.  Met succes heeft zij in korte tijd haar salon opgebouwd met verschillende collega schoonheidsspecialistes en stagiaires.
Irma’s passie is visagie en permanente make-up, zij heeft op dit gebied dan ook al 12 jaar ervaring.
Tevens heeft Irma tot 1 juli 2017 parttime gewerkt als verpleegkundige in het Zuyderland medisch centrum Heerlen, zij is gestopt in het ziekenhuis om zich volledig aan de salon te wijden.

Sinds januari 2016 volgt Irma de opleiding Medisch schoonheidsspecialiste bij Uconsultancy in Nieuwegein, begin 2018 hoopt zij haar opleiding af te ronden. De reden dat Irma deze opleiding is gaan volgen, is omdat de medisch schoonheidsspecialist opgeleid is in dermatologische kennis en zij daardoor goed in staat is huidproblemen te signaleren en u hierover te informeren. Daarnaast is zij op de hoogte van de medische richtlijnen. Cliënten met een (chronische) huidaandoening of een beschadigde huid (bijvoorbeeld acne en/of rosacea) zijn bij de medisch schoonheidsspecialist in vakkundige handen. Juist door de gevolgde extra medische opleiding is de medisch schoonheidsspecialist het juiste adres voor huidverbetering. Vanzelfsprekend kunt u bij de medisch schoonheidsspecialist ook terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen om de conditie van de huid te verbeteren. Een medisch schoonheidsspecialist is door haar opleiding geoefend om uw zorgvraag, indien nodig, adequaat vervolg te geven richting bijvoorbeeld uw huisarts.
Irma heeft de volgende specialisaties:

Lucie Karpinski

Lucie Karpinski, 27 jaar sinds januari 2015 mede-eigenaar van Absolute beauty & image.
Lucie is een kundige schoonheidsspecialiste, zij heeft niet alleen haar schoonheid en pedicure diploma maar ook haar wellness Certificaat, dus ook voor lekkere lichaamsmassages kunt u bij Lucie terecht.
In januari 2016 heeft Lucie de basis en vervolg opleiding gevolgd voor dermatologie voor de schoonheidsspecialist hierdoor kan zij beter huidaandoeningen herkennen en voorlichting geven.
Lucie’s passies zijn visagie en huidverbetering en dit doet zij dan ook met veel plezier in de salon.
Lucie heeft de volgende specialisaties:

Caro Huben

Caro, 21 jaar, werknemer bij Absolute beauty and image. Caro heeft 2 jaar stage gelopen bij Absolute beauty and image en heeft in 2019 succesvol haar opleiding allround-schoonheidsspecialist afgerond.  Caro’s passie is het geven van pedicure en huidverbeterende behandelingen.

Caro heeft de volgende specialisaties:

Alle 3 volgen regelmatig bijscholingen en cursussen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.
Graag verwelkomen wij u in de salon voor een behandeling of workshop.