carbon peeling

Een Carbon laser peeling verminderd rimpeltjes, grove poriën, onzuiverheden en littekentjes.

Wat doet de behandeling?

Deze behandeling stimuleert de huid waar elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen.
De behandeling heeft een reinigend/ex-foliërende werking met matterend effect, zeer geschikt bij een vette huid en of onzuiverheden.
De laser heeft een huid verstrakkend effect, door de warmte wordt de aanmaak van elastine gestimuleerd, rimpeltjes en fijne lijntjes worden minder, een stalende frisse huid is het resultaat.

Hoe ziet een behandeling uit?

Allereerst zal er een intake formulier ingevuld worden, wij bespreken dan meteen alle zaken waar rekening mee gehouden moet worden.
De huid wordt gereinigd, het beste kun je zonder make-up komen. Er mogen geen make-up/mascara/potlood resten op de huid zitten
Er wordt een laagje carbon masker aangebracht, deze zal een aantal minuten drogen.
Om je ogen te beschermen zal er een oog-bescherm silicone kapje aangebracht worden.
Na een testshot zal het hele gelaat behandeld worden met de laser, bij elke flits verdampt op die plek het carbon masker. Je kan het flitsen als warm en kriebelen ervaren, de meeste mensen vinden dit niet vervelend
Nadat het hele gebied is gelaserd zal de huid opnieuw gereinigd worden en wordt er een speciale nabehandeling crème aangebracht.  De laser heeft een huid verstrakkend effect, door de warmte wordt de aanmaak van elastine gestimuleerd, rimpeltjes en fijne lijntjes worden minder, een stalende frisse huid is het resultaat.

Na de behandeling

De eerste dag na de behandeling kan de huid wat roder zijn,
maar dit trekt heel snel weer bij.
Goede dagelijkse huidverzorging is een must om het resultaat van de behandeling te ondersteunen, een advies voor de juiste producten voor jouw huidtype zal met je besproken worden.

De behandeling kan als losse behandeling ingezet worden, dan is het een goede oppepper van de huid of als Kuurbehandeling voor een optimaal resultaat,
6 X met tussenpose van 2 a 4 weken.

De Carbon laser peeling kan op het gelaat, hals, decolleté en handen, het is geschikt voor ieder huidtype en mag het hele jaar door gedaan worden.

Een huidscan kan eventueel voor de 1e behandeling gemaakt worden.
De Dermaview huidscanner maakt doormiddel van een speciale huidcamera en 3 soorten belichting foto’s van de huid, hierdoor krijg je beter inzicht in je huid en kunnen huidproblemen vroegtijdig vast gesteld worden. Deze huidscan moet wel voor de 1e laser afspraak ingepland worden.

Ga voor een gezonde stalende huid en maak een afspraak bij ons in de salon!
Plan een kosteloos informatie gesprek in met 1 van onze specialisten of boek meteen online je behandeling.

Scroll naar boven