Medisch schoonheidsspecialist

Als Medisch Schoonheidsspecialist hebben wij kennis van de medische aspecten van de huid. Wij hebben naast de opleiding voor schoonheidsspecialiste, de basis- en vervolgopleiding dermatologie en de Masterclass Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten gevolgd.
Medisch Schoonheidsspecialistes zijn verder geschoold in de medische aspecten van specialistische behandelingen. Bovendien zijn wij getraind en vakbekwaam in omgang met apparatuur.

Een Medisch Schoonheidsspecialist schrijft geen medicatie voor, maar wij werken nauw samen met dermatologen, huisartsen en andere professionals. Wij hebben een signalerende functie, waardoor bijvoorbeeld diverse vormen van huidkanker in een vroeg stadium ontdekt kunnen worden.

Omdat wij geoefend zijn in dermatologische kennis, zijn wij in staat huidproblemen te analyseren en te herkennen. Daarom zijn patiënten met een (chronische) huidaandoening of een beschadigde huid bij ons als Medisch Schoonheidsspecialist in vakkundige handen.

Juist omdat wij als Medisch Schoonheidsspecialist alle medisch gerichte specialisaties hebben, bent u ook voor huidverjonging en het tegengaan van huidveroudering aan het juiste adres. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen om de conditie van de (gezichts)huid te verbeteren.

Medisch schoonheidsspeciast
Scroll naar boven