Social - Facebook Social - Instagram

 PedicureDe voeten zijn voor veel mensen een beetje een vergeten gebied. Ze zitten meestal ingepakt in sokken en (strakke) schoenen. Je merkt pas dat ze er zitten als je er problemen mee krijgt: kloven, wratten, likdoorn of schimmelnagels, allemaal vervelende kwalen die je kunnen plagen. Veel mensen hebben de neiging om alleen tijdens de zomermaanden extra aandacht aan hun voeten te besteden omdat ze dan vaker zichtbaar zijn. Onze voeten dragen ons een leven lang en verdienen het zeker om regelmatig verzorgd te worden.

U bent bij Absolute Beauty & Image op het juiste adres om uw voeten vakkundig te laten verzorgen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom als u alleen voor pure ontspanning of verzorging van uw voeten komt.

Voor informatie omtrent aandoeningen aan voeten en de behandeling kunt u een afspraak maken in de salon of bezoek voor informatie voetaandoeningen de website:
http://www.voetverzorging.nl/

Tip: na de pedicure uw nagels gelakt, vanwege hygiëne kunnen wij alleen teen nagels lakken met uw eigen (meegebrachte) nagellak. Natuurlijk kunt u bij ons een mooie nagellak aanschaffen die wij in voldoende actuele mode kleuren in ons assortiment hebben.