producten

Dr. Grandel

Dr. Grandel is opgericht door Dr. Felix Grandel, scheikundige en voedseldeskundige, en is sinds 1947 gevestigd in Augsburg. Al meer dan 50 jaar succesvol op de markt in meer dan 40 landen en meer dan 10.000 cosmetica-instituten. Als basis voor de producten gebruikt Dr. Grandel bij voorkeur natuurlijke producten zoals tarwekiemen, tarwezemelen en kiemoliën. Dit zijn natuurlijke leveranciers van vitamines, mineralen en ballaststoffen. Dr. Grandel werkt dus met geselecteerde werkstoffen uit de natuur, die met elkaar in verbinding staan. Met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en een moderne producttechniek, zorgt Dr. Grandel voor een intensieve werking en uitstekende huidverdraagbaarheid van de veeleisende merkcosmetica. Dr. Grandel-cosmetica wordt niet op dieren getest, maar op vrijwillige testpersonen. Daarbij heeft Dr. Grandel een nauwe samenwerking met vooraanstaande dermatologen. Dr Grandel heeft voor iedere huidtype en iedere behoefte de juiste producten.

Jafra

In Amerika ondersteunt Jafra vrouwen al meer dan 50 jaar om er mooi uit te zien en zich mooi te voelen. Jafra Cosmetics behoort tot de markleiders in de huidverzorging. Jafra is (proefdiervrij) klinisch en dermatologisch getest op allergieën en irritaties. Jafra gebruikt natuurlijke grond- en hoogwaardige werkstoffen en beschermende vitaminen. Ook worden veel producten van aromatherapeutische geuren voorzien. Jafra geeft daarbij drie maanden garantie op alle producten. Jafra biedt gezichtsverzorgingsproducten, die exact zijn afgestemd op de behoeften van uw huid en make-up, waarmee u bij elke gelegenheid goed voor de dag komt. Body Care-producten en geuren zorgen voor de juiste stemming en voor een algeheel gevoel van welzijn

Medik 8

Medik8 is een award-winnend wereldwijd huidverbeteringsmerk dat uitsluitend wordt verkocht door huidverbeteringsexperts. Onze producten worden ontworpen, ontwikkeld en geformuleerd door een team van biochemici en farmacologen in onze Britse biotechnologische onderzoeksfaciliteit. Medik8 maakt uitsluitend professioneel sterke producten middels bewezen technologieën. Onze producten zijn speciaal ontworpen om veroudering van de huid, pigmentatie, roodheid, droogheid, vlekken en donkere kringen tegen te gaan. Wij geloven dat een combinatiebehandeling leidt tot zichtbare en langdurige resultaten. Strategie Oplossingsgerichte producten; Bewezen resultaten; Professionele waarde; Sterk stabiele formule; Kern antiverouderingsstrategie; Geavanceerde verzorging geïrriteerde huid; Smalle productielijn; Groene cosmetica.

Alhydran

ALHYDRAN staat bekend als littekencrème, maar is veel meer dan dat: Onze crème werkt bij tal van huidaandoeningen. Het beschermt je huid, en zorgt dat die beter herstelt. Ook verminderen klachten door huidaandoeningen, zoals jeuk, droogte en roodheid. De werking is bewezen in vele wetenschappelijke en klinische studies. Daarom gebruiken artsen en huidprofessionals onze crème ook. Alhydran is een medische crème die speciaal is ontwikkeld voor de behandeling en nazorg van de kwetsbare huid. ALHYDRAN dringt diep in de huid en herstelt van binnenuit. Het bevat hoogwaardige ingrediënten zoals verse Aloë Vera-gel en hoogwaardige huidoliën, deze zorgen voor vochtregulering en langdurige hydratatie. Huidklachten verminderen en littekens worden voorkomen of verminderd. Het product is parfumvrij en parabenenvrij.
Scroll naar boven