Social - Facebook Social - Instagram

Acne 

Irma en Lucie zijn beide gespecialiseerd in huidproblemen en bezitten de specialisatie ACNE met het officiële vakdiploma, registratie bij de ANBOS en hebben een AGB code. Om zich nog verder te specialiseren in hun vak blijven zij bezig met opleiding, de meest recente is de basis en vervolgopleiding bij Uconsultancy, waar de meeste lessen verzorgd worden door dermatologen. Hierdoor zijn zij ook beter in staat om huidproblemen te herkennen, behandelen en waar nodig door te verwijzen naar de huisarts.

Acne kan verschillende oorzaken hebben. Het heeft te maken met meerdere factoren zoals hormonale schommelingen, gevoeligheid voor androgene stoffen, stress, erfelijkheid en voedingspatronen. Gevoeligheid voor één of meerdere van bovengenoemde factoren speelt een grote rol. Vandaar dat niet iedereen die in de puberteit komt of een verkeerd eetpatroon heeft ook acne krijgt.

Een goede verzorging en huid verbeterende behandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans.
De oplossing en het uiteindelijke verbeteren van een huid met acne bestaat voor de schoonheidsspecialist dan ook uit het bestrijden van de overproductie van sebum (talg) die niet weg kan en het opvolgen door de cliënt betreft het thuisadvies van de dagelijkse huid verzorging.

Na een intakegesprek en huidanalyse zal een behandelplan worden opgesteld voor de salonbehandeling en de behandeling thuis. De behandeling van acne kan alleen maar succesvol zijn indien er regelmatig salonbehandelingen worden ondergaan en de huid thuis dagelijks met de juiste producten wordt verzorgd.

Desondanks blijft behandeling van acne moeilijk en zal in sommige gevallen doorverwijzing naar de dermatoloog noodzakelijk zijn.
Bij acnebehandeling is in veel gevallen vergoeding door uw verzekeringsmaatschappij mogelijk.
Vraag dit vooraf na bij uw verzekering.

Wij zijn gespecialiseerd in Acne behandelingen en aangesloten bij de ANBOS

   anbos