Mesotherapie

MESOTHERAPIE

Steeds vaker is Mesotherapie ook wel skinbooster genoemd een antwoord op verbetering van een grauwe huid en huidveroudering

wAT DOET MESOTHERAPIE

Door middel van kleine prikjes in de huid met de Mesogun wordt een vloeistof met daarin werkstoffen de huid ingesluisd. De basis van de vloeistof is hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid die zorgt voor soepelheid en vochtbinding. De Mesotherapie zorgt er daarnaast voor dat de stofwisseling gestimuleerd wordt en de bloedcirculatie op gang komt. Bij iedereen zal in de loop der tijd de huid van het gezicht en de hals verouderen, wat zich uit in kleine rimpels of lijntjes door het verlies van de elasticiteit van de huid. Wordt er niets aan gedaan dan worden de rimpels geleidelijk aan dieper en verslapt de huid verder.
Mesotherapie is geschikt voor hydratatie en huidverbetering van het gelaat, decolleté en hals</li></ul>

de behandeling

Eerst wordt uw huid ontsmet, hierna wordt met behulp van de Mesogun de vloeistof met kleine prikjes direct onder de huid ingebracht. De gun verdeeld het materiaal gelijkmatig en zorgt ervoor dat het overal even diep in de huid komt. Verdoving is hiervoor niet nodig, de behandeling is prima te ondergaan.

De behandeling bestaat uit 1 tot 2 behandelingen over een periode van 4 à 6 weken: dit is afhankelijk van het te behandelen gebied. Voor het behoud van het resultaat is nadien een onderhoudsbehandeling om de 6 à 12 maanden aan te raden. Het resultaat is echter al na de eerste behandeling te merken: de huid ziet er veel frisser, gladder en daardoor jonger uit.

Advies om bij deze intensieve behandelingen de juiste verzorging/cosmetica producten te gebruiken. Sommige cosmetica bevat werkstoffen die schadelijk of af te raden zijn tijdens de kuur behandelingen. Noteer je huidige producten of breng ze mee bij de 1e behandeling / intake gesprek. Wij bieden je de mogelijkheid om voor jouw huid geschikte cosmetica producten tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen, deze producten dragen bij aan een optimaal behandelresultaat.


nazorg

  • Gebruik geen make-up gedurende tenminste 12 uur na de behandeling
  • Geen inspannende activiteiten tot 24 uur na de behandeling
  • Gedurende 2 weken na de behandeling: Geen Sauna/Turks stoombad
  • Geen langdurige blootstelling aan zon of aan UV licht

Zijn er andere bijwerkingen of vragen neem dan contact op.

Scroll naar boven