Mannen

Wist je dat de mannenhuid gemiddeld 24% dikker is dan de vrouwenhuid! Hij heeft meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid waardoor de doorbloeding en gevoeligheid van de huid sterker is. De huid heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Door deze verschillen en door het scheren heeft de man vaker last van onzuiverheden en irritaties in het gezicht. Ouderdomsverschijnselen bij mannen zijn sterker en stugger en is er minder makkelijk iets aan te doen. Daarom zien mannen tegenwoordig ook meer de noodzaak in van een behandeling in de salon en goede huidverzorging thuis.

BEHANDELING

Dus mannen start in een vroeg stadium om het verouderingsproces te vertragen! Met de behandeling in de salon kunnen wij net een stap verder gaan met het reinigen en het voeden van de huid dan thuis het geval is. Na de behandeling heb je meteen een stralend en fris uiterlijk, ben je ontspannen, is je huid gerevitaliseerd en vergeet je de stress van alle dag! De mannen behandeling bestaat uit: een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, nek/schouder massage en dag- of nachtverzorging. tevens kunnen wenkbrauwen, oor en neusharen geknipt, gewaxt en of geëpileerd worden. Voor mannen die niet van massage houden of hiervoor geen tijd hebben, bieden wij ook behandelingen aan zonder massage. Laat de zichtbare tekenen van vermoeidheid, stress en huidveroudering verdwijnen en je huid gaat weer stralen!
Naast de gewone gezichtsbehandelingen zijn ook huid verbeterende behandelingen geschikt voor de mannenhuid. Je maakt eerst een afspraak voor een informatie gesprek, we starten dan met een huidanalyse en worden je wensen besproken. We stellen een behandelplan op en kijken samen hoe de dagelijkse huidverzorging er thuis uit gaat zien. De huid verbeterende behandelingen zijn gericht op het in evenwicht brengen van de vochtbalans, verfijnen van poriën en rimpels en normaliseren van de gemengde en vette huid. Het stimuleert de cel vernieuwing en verhoogt de weerstand van de huid. De geïrriteerde huid wordt gekalmeerd, gematteerd en je krijgt een gezonde, sterke uitstraling. Onderstaande behandelingen zijn geschikt voor de mannen huid - Microdermabrasie - Microneedling - Medik8 peeling - Bindweefsel massage - Jett Plasmalift - Mesotherapie

HUIDVERBETERING

PEDICURE

Naast de gezichtsbehandelingen, kun je in de salon ook terecht voor een pedicure behandeling: je voeten dragen je de hele dag en worden daardoor sterkt belast waardoor er problemen kunnen optreden. Door de professionele pedicure behandeling loop je weer heerlijk naar buiten. We knippen, verzorgen de nagels/nagelriemen, verwijderen overtollig eelt, verzachten kloven, frezen ingroeiende/verdikte nagels en verwijderen likdoorn. De pedicure behandeling kan los of samen met de gezichtsbehandeling gepland worden.
Over/beharing in het gezicht of op het lichaam: wij kunnen je haren verwijderen door middel van harsen, elektrisch ontharen of laserontharen. Denk hierbij ook aan een mooie, strakke baardlijn in je gezicht. Ongewenste haargroei op borst of rug. Elektrisch/laserontharen kan in vele gevallen door je zorgverzekeraar vergoed worden, dit is per verzekering verschillend en zal door je zelf nagevraagd moeten worden.

ONTHAREN

Scroll naar boven