Permanente make-up

PERMANENT MAKE-UP

Bent u op zoek naar een ervaren Permanente make-up specialiste in Heerlen, Limburg dan bent u bij Absolute Beauty & Image op het juiste adres

permanent make-up bij abi

Het spreekt voor zich dat het belangrijk is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Bij Irma Kremer en Lucie Karpinski bent u in de beste handen, Irma heeft het officiële vakdiploma permanente make-up en is geregistreerd bij de ANBOS. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring en vele intensieve, Masterclass trainingen gevolgd waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen.  Lucie heeft 8 jaar ervaring en heeft diverse wenkbrauw masterclasses gevolgd . Beiden volgen regelmatig professionele bijscholing en masterclasses. Uw garantie voor kwaliteit!

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen, de antwoorden over permanente make-up en voorbeelden.
Wellicht heeft u nog een vraag, neem vrijblijvend contact op
of maak een afspraak in de salon voor een informatie gesprek.

Meest gestelde vragen

Waarom Permanent Make-up?

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet altijd voldoen. Permanent Make-up kan dat wel! Prachtig gevormde wenkbrauwen middels zeer natuurlijke fijne haartjes techniek/hairstrokes of een natuurlijke powder techniek, een stralende oogopslag en vollere, blozende lippen zijn nú binnen handbereik met Permanent Make-up. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden subtiel geaccentueerd voor een mooi, stralend en langdurig resultaat.

mogelijkheden

Wenkbrauwen

Zijn uw wenkbrauwen dun of onregelmatig, dan kan een opvulling middels Permanent Make-up een aanzienlijke verbetering zijn. Hierbij kunt u kiezen voor een prachtige natuurlijke wenkbrauw middels fijne haartjestechniek/hairstrokes/microblading of een prachtige poederachtige /ombre wenkbrauw. Er ontstaat een egale en regelmatige wenkbrauwlijn die het gelaat direct meer symmetrie en uitstraling geeft.
Houdt u er rekening mee dat door huidtype, zonlicht, zonnebank, medische aandoeningen of  het gebruik van medicatie de pigmentatie kleur van de wenkrauwen kan vervagen en u na verloop van tijd een opfrisbehandeling nodig heeft.

Ogen

Ogen laten het gelaat spreken. Met Permanent Make-up kan met behulp van vele kleurstellingen de uitstraling van de ogen sprekender gemaakt worden. Hierbij kunt u kiezen voor een fraaie natuurlijke oogopslag of een vollere, intensievere oogopslag waarbij de eyeliner iets breder is aangezet waarbij zelfs een spannende dubbele tweekleuren eyeliner tot de mogelijkheden behoort! Te grote of kleine ogen kunnen optisch meer in verhouding worden gebracht middels permanente make-up. Altijd een stralende en verzorgde oogopslag. Elke dag weer.
Houdt u er rekening mee dat door huidtype, zonlicht, zonnebank, medische aandoeningen of het gebruik van medicatie de pigmentatie kleur van de eyeliner kan vervagen en u na verloop van tijd een opfrisbehandeling nodig heeft.

Lippen

Bij de lippen kan met Permanent Make-up een natuurlijk blush effect of een extra accent worden behaald. Het corrigeren van asymmetrische lippen is een belangrijke en dankbare toepassing. Uw lipcontour wordt weer vol, mooi en zacht van vorm. Tevens kunt u hierbij kiezen om uw gehele lippen zacht in te schaduwen met een natuurlijk ogende pigmentkleur of een extra kleuraccent voor een sprekend resultaat.
Houdt u er rekening mee dat door huidtype, zonlicht, zonnebank, medische aandoeningen of het gebruik van medicatie de pigmentatie kleur van de lippen kan vervagen en u na verloop van tijd een opfrisbehandeling nodig heeft.

Permanent make-up door Irma

NAZORG

 

Direct na het aanbrengen van de pmu dient u de wond als volgt te behandelen:

  • Raak de pmu zo min mogelijk aan met uw handen of andere voorwerpen.
  • U dient de pmu 7-10 dagen absoluut vrij te houden van alle contact met (chloor)water, shampoo, zeep, (cosmetische) reinigingsmiddelen, scrub, (zuur)peelings, alcohol, wondspray, betadine/sterilon/jodium, zon/zonnebank en make-up. Indien u dit niet doet zal het pigment uit uw huid gespoeld worden waardoor de pmu beschadigd wordt.
  • Dek de pmu niet af met pleisters of verband.
  • Gebruik gedurende 7-10 dagen geen cosmetica, crèmes of make-up op de pmu ivm mogelijke ontstekingen.
  • U mag gedurende 7-10 dagen niet sporten, omdat inspanning de poriën opent en zweet het pigment uit de wond kan spoelen.
  • U mag gedurende tenminste 4 weken niet zwemmen of gebruik maken van zonnebank of sauna. Ook na de genezing zal u altijd uw pmu moeten beschermen met een hoge beschermingsfactor tegen straling van zon of zonnebank.
  • U mag niet aan de korstjes trekken of krabben. Als u jeuk heeft duwt u met een schoon wattenstaafje even op de pmu tot de jeuk weg is.
  • Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pus, kleurverandering van de wond of pijn altijd contact op met uw huisarts en uw pmu specialist.

Als uw huid toch gezwollen, erg gespannen en pijnlijk aanvoelt mag u een klein beetje van de vaseline gebruiken die u is overhandigd. In principe liever niet en zeker niet gedurende meerdere dagen achtereen omdat het pigment uit de pmu in de vaseline zal trekken. Dit laatste is niet de bedoeling, want het pigment moet juist in de huid blijven. Eventuele zwelling of een gespannen huid verdwijnt overigens vanzelf binnen 1-2 dagen.Het kan fijn zijn om de huid wat te koelen met koud water/ijs in een schoon plastic zakje.

Scroll naar boven