laserontharing (1)

laserontharing

ONTHAREN VIA TRADITIONELE METHODES IS VAAK VERVELEND EN PIJNLIJK. BOVENDIEN ZIJN DIT TIJDELIJKE OPLOSSINGEN. HIERDOOR IS ER STEEDS MEER VRAAG NAAR PERMANENTE ONTHARING DOOR MIDDEL VAN EEN LASER.

Het harsen van haartjes is een pijnlijke bezigheid. Ook scheren kan irritatie opleveren. Hierdoor is er steeds meer vraag naar een pijnloze behandeling, die de haargroei reduceert. Met de LightSheer is dé oplossing voor handen. Bij deze diodelaser wordt ieder haartje effectief en grondig aangepakt. Dit komt doordat een langere puls duur wordt gecreëerd, waardoor de laser enkel zal focussen op de melanine in de kiemcellen van het haarzakje.

De LightSheer beschikt over een sterk vacuüm, waardoor de huid voorzichtig naar de energiebron wordt getrokken.
 Er wordt energie toegepast op het doel, waardoor het pigment in het haarzakje wordt beschadigd. Tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld, door de chilltip, die samen met het vacuüm ervoor zorgt dat behandelingen met de LightSheer vrijwel pijnloos is.

 

Voor wie is laserontharing geschikt?

Laserontharing is voor iedereen die last heeft van ongewenste haargroei.
Zowel voor vrouwen, bijvoorbeeld in het gelaat, de oksels of bikinilijn, als voor mannen, bijvoorbeeld de borst, buik, rug of de contouren van de baard strakker maken.

 

Ook mensen met een donkere huid kunnen nu veilig met deze laser worden onthaard! 

Voorheen kon de donkere- of zongebruinde huid niet gelaserd worden doordat er in de huid veel pigment in de bovenste huidlaag zit, de warmte kwam daardoor niet alleen in de haar maar ook in de huid terecht. De huid werd hierdoor te warm, met het risico op huidverbranding, blaarvorming of pigmentverschuiving.

Met de lightsheer is dit verleden tijd. Deze laser is zo ontwikkeld dat het de energie per puls langzamer afgeeft, waardoor de laser enkel focust op de melanine in het haarzakje en de huid meer tijd heeft om af te koelen. Daarnaast beschikt het apparaat over een vacuümmechanisme. Het behandelgebied wordt voorzichtig naar de energiebron getrokken waardoor de energie alleen wordt toegepast op het doel.

 

 

Scroll naar boven