Social - Facebook Social - Instagram

Een professionele Schoonheidssalon

Op deze website kunt u een overzicht vinden van alle behandelingen die Absolute Beauty and Image aanbiedt in haar schoonheidssalon.

Ook kunt u informatie vinden op deze website over de volgende onderwerpen:

Een gediplomeerd schoonheidsspecialist voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsbranche. Uiteraard mag u van ons verwachten dat ook wij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huid door het regelmatig volgen van trainingen. In onze salon krijgen wij meerdere malen cliënten met huidaandoeningen. Niet zo gek, want bijna 1 op de 8 Nederlanders heeft langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen wij natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen.

Dit alles was voor ons een belangrijke reden om de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ van U-Consultancy te volgen. www.uconsultancy.nl De lessen worden gegeven door dermatologen, waardoor wij ervan overtuigd zijn dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding zijn wij nog beter in staat het vak als schoonheidsspecialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kunnen wij onze cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts. Een absolute meerwaarde, waarmee wij ons van onze collega´s uit de branche kunnen onderscheiden!

Belangrijke uitgangspunten van de salon zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht

In de schoonheidssalon kunnen wij u ondersteunen door een nauwkeurige analyse van de huid en een persoonlijk advies op te stellen. Ook leveren we kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Een gedetailleerde kennis en regelmatige controle van de conditie van de huid, maakt een frisse en gezonde huid mogelijk.

Anbos

Absolute Beauty and Image is aangesloten bij de ANBOS brancheorganisatie schoonheidsverzorging (www.anbos.nl). Anbos leden hebben een erkend diploma en zijn rechtmatig gevestigd. Specialisaties binnen de schoonheidsverzorging vragen extra aandacht en expertise, daarvoor hebben medewerkers in onze salon extra opleiding en vakdiploma’s behaald (Acne, Permanente make-up en Pedicure). Deze behandelingen worden vaak vergoed door zorgverzekeraars, voor de voorwaarden raadpleeg uw polisvoorwaarden.

home-anbos2

Benieuwd naar de geschiedenis van de salon?

Lees hier het verhaal van Irma Kremer.