Home

a

b

s

o

l

U

t

e

Medisch schoonheidsspecialist meer dan alleen schoonheidsspecialist!

Als medisch schoonheidsspecialist zijn wij nog beter in staat het vak als schoonheidsspecialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kunnen wij onze cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts. Een absolute meerwaarde, waarmee wij ons van onze collega´s uit de branche kunnen onderscheiden! Uiteraard mag je van ons verwachten dat ook wij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huid door het regelmatig volgen van trainingen.

Belangrijke uitgangspunten

In de schoonheidssalon kunnen wij je ondersteunen door een nauwkeurige analyse van de huid en een persoonlijk advies op te stellen. Ook leveren we kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Een gedetailleerde kennis en regelmatige controle van de conditie van de huid, maakt een frisse en gezonde huid mogelijk.

b

e

a

u

t

y

i

m

a

g

e

ORGANISATIE

Absolute Beauty & Image is aangesloten bij de Beroepsvereniging Medisch-Schoonheidsspecialist https://medisch-schoonheidsspecialist.nl. De Medisch Schoonheidsspecialist kun je herkennen aan het kwaliteitslabel Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie. Ook zijn wij aangesloten bij de ANBOS brancheorganisatie schoonheidsverzorging en het skinregister . Anbos en skinregister leden hebben een erkend diploma en zijn rechtmatig gevestigd. Specialisaties binnen de schoonheidsverzorging vragen extra aandacht en expertise, daarvoor hebben medewerkers in onze salon extra opleiding en vakdiploma’s behaald (Acne, Elektrisch ontharen, Medische Camouflage, Permanente make-up en Pedicure). Deze behandelingen worden vaak vergoed door zorgverzekeraars, voor de voorwaarden raadpleeg uw polisvoorwaarden.
Scroll naar boven