Social - Facebook Social - Instagram

Dr. Grandel cosmotiv salon behandelingen

duo behandeling

Deze behandelingen bestaan uit drie hoofdmotieven:

Binnen deze profileringen vindt u specifiek samengestelde behandelingsvoorstellen, inclusief adviezen voor thuisverzorging.

Tevens biedt het CosMotiv concept speciale behandelingen voor probleemzones, zoals bijvoorbeeld de huid rondom de ogen, handen, decolleté en hals. In het ideale geval worden deze met andere gezichts- of lichaamsbehandelingen gecombineerd.

Basic Facial voor de normale huid

Moderne vrouwen streven hun doelstellingen vastberaden na. De dagelijkse uitdagingen zijn groot en hun eisen hoog. Voor iedereen die weinig tijd heeft maar bij het cosmetische effect toch geen concessie wil doen. Beauty Xpress verenigt innovatieve werkstoffen met direct zichtbare resultaten tot de verzorgingsformule energie x frisheid x uitstraling.

Special facial

Clear skin

Talg-overproductie en bovenmatige verhoorning kunnen verstopping van de talg-uitgang veroorzaken. Mee-eters en puistjes zijn het gevolg. CLEAR SKIN normaliseert bovenmatige verhoorning en gaat ontstekingen tegen. Het resultaat is een egaal, helder en zuiver huidbeeld

Hydro Active

Droge verwarmingslucht, airconditioners, zonnebaden of een genetisch droog huidbeeld leiden tot sterk vochtverlies.
De huid voelt strak aan, jeukt en ziet er droog en schilferig uit. HYDRO ACTIVE vult de vochtreserves van de huid weldadig bij en gaat individueel op de behoeften van wat drogere, vochtarme huid in. Een hoogwaardig complex uit algen en zeewater schenkt de huid vitaliteit en verfrist, net als een duik in het koele water.

Sensitive balance

De sensitive balance behandeling kalmeert de gevoelige, droge huid. Rustgevende plantenextracten en verzorgende natuur-oliën verzachten irritaties en zorgen voor voldoende vocht. Sensitive balance strijkt schilferige plekken glad, verbeterd de huid eigen bescherming tegen milieu-invloeden en zorgt voor een prettig, gekalmeerd huidgevoel.

 

Special facial deluxe

Vitamine intense

Vitamine intense is een vitaliserende intensieve behandeling voor elke huid. De huid en stemming krijgen een energiestoot, de teint straalt van frisheid en vitaliteit. De vitaminen A, C en E bouwen een beschermingsreserve tegen milieubelastingen op en beschermen tegen voortijdige huidveroudering. Vitaalstoffen uit kiwi en acerolakers zorgen voor een algehele perfecte uitstraling van de huid. Buitengewone texturen en heerlijke fruitige geuren ronden het wellness gevoel af.

Oxygen Power

Oxygen Power biedt maximale verzorging en frisheid in een mum van tijd. Oxygen power is daarom uitstekend geschrikt voor klanten die in een heel korte tijd een optimaal resultaat willen bereiken, of voor diegenen die het behandelaanbod eerst willen leren kennen, Deze behandeling is tevens een ideale voorbereiding voor een bijzondere make-up.

Nutri sensation

Nutri sensation versterkt en verstevigt het weefsel, zodat de huid er weer strakker en jeugdiger gaat uitzien. Het garandeert bovendien een intensieve verzorging met voedingsstoffen en lipiden om natuurlijke, door ouderdom veroorzaakte tekorten te compenseren of schade door het milieu te repareren. Verwen uw huid met deze sensationeel weldadige intensieve behandeling.

 

Anti-age facial

Beautygen

Beautygen is een verjongende intensieve behandeling, voor een klant die de klok weer een paar jaar terug wil zetten. Het “schoonheidsgen” van de huid wordt door het sneeuwalgenextract weer geactiveerd en schenkt zo een jonger, strakker en egaler huidbeeld. Door de fluweelzachte texturen en hun heerlijke geur wordt de behandeling een uniek welzijn moment.

Anti-age Sensation

Anti-age Sensation verfijnt de huidstructuur en ondersteunt de veerkracht van het weefsel. Een buitengewone selectie van uiterst effectieve producten en massage vormen als combinatie een unieke verjongingskuur voor een glanzend- gladde teint. De huid wordt bovendien intensief voorzien van vocht, wat voor een opvallend glad huidbeeld zorgt.

Anti age Skin Performance 3D

Al vanaf de leeftijd van 35 jaar neemt de hyaluronzuur-concentratie in huid aanzienlijk af. De gevolgen zijn verlies van veerkracht en eerste rimpeltjes. Ook mimiek en stress drukken hun stempel op het huidbeeld. SKIN PERFORMENS 3D gaat dit proces effectief tegen. Deze innovatieve behandelingstechniek, met ultra moderne producten en stappen die op elkaar zijn afgestemd, garandeert maximale verzorging van de huid met vocht. Rimpeltjes en lijnen worden direct en blijvend verzacht.

 

Speciale behandelingen voor probleemzones

Eye Care Lifting

De bijzonder tere huid rondom de ogen heeft door mimiek, dagelijks opmaken, weinig slaap en stress erg veel te lijden. Eye Care Lifting een speciale behandeling voor de oogzone werkt hydraterend en gladtrekkend. De elasticiteit van het weefsel wordt ondersteunt  “Prachtige ogenblikken” en een jeugdig stralend uiterlijk worden daardoor gegarandeerd.

Perfect Decolleté speciale behandeling voor hals en decolleté

De huid van hals en decolleté is maar weinig gesteund en krijgt vaak door de houding of slaappositie veel te verduren. Daarom neigt zij al gauw naar rimpeltjes en elasticiteit verlies en vertoont vroeg de eerste ouderdomsverschijnselen. Perfect decolleté strijkt deze bijzondere veeleisende huidzones glad en optimaliseert een jeugdige verschijning.

Beautiful Hands handbehandeling

Terwijl je je gezicht vaak zo verzorgt dat deze jonger oogt verraden de handen vaak de leeftijd van iemand. Deze behandeling verzorgt veeleisende handen fluweelzacht, beschermt en voorkomt vroegtijdige rimpelvorming en over pigmentatie

 

gezichtsbehandeling

Service voor klanten die een allergie hebben voor productstoffen

“Indien u beschikt over een overzicht van de werkstoffen waar u allergisch voor bent, kunnen wij u adviseren over geschikte producten.” U kunt dan toch een behandeling ondergaan of deze producten voor thuisgebruik aanschaffen.

Duo-behandeling

Mogelijk voor gezichtsbehandeling of lichaamsmassage. Maak een afspraak om samen met uw partner, vriend(in) of familielid te komen.