Workshops

workshop

Wij geven workshops in de salon in kleine groepjes van 4 tot 6 personen. Iedereen krijgt een persoonlijk advies. Er worden tips gegeven om zuinig en op de juiste manier met de producten om te gaan. Je krijgt de mogelijkheid om producten die voor je huid geschikt zijn uit te proberen. Een workshop duurt +/-2 uur en kan in de middag- of avonduren plaats vinden.

make-up

Tijdens de make-up workshop krijgt iedereen een persoonlijk advies omtrent soort make-up en kleiuren, bij ieder persoon wordt de helft van het gezicht opgemaakt zodat je precies kan zien wat je hoe moet aanbrengen. Daarna heb je de kans om de andere helft van je gezicht zelf te doen zodat je kunt oefenen en nog vragen kunt stellen.
Na de workshop weet je precies welke make-up en kleuren het beste bij je passen.
Tevens kunnen de producten aangeschaft worden in de salon.

skincare

Je krijgt een professionele analyse door middel van een skin-analyzer van je individuele huidprofiel. We bepalen samen nauwkeurig de behoeften van je huid en stemmen daarop de producten af. We gaan samen aan de slag met reinigen, scrubben, een masker en een afsluitende crème. Je krijgt jouw huidanalyse mee op papier en je hebt een mini gezichtsbehandeling ondergaan.

bodycare

Deze workshop is een ontspannende verwen avond voor je lichaam. Iedereen krijgt een scrub en massage van de schouders en nek, en een voetenbad met scrub van de voeten en onderbenen (dit alles is niet verplicht). Een hand onderarm massage wordt op elkaar geoefend. Er worden producten besproken voor het lichaam en deze mogen uitgeprobeerd worden.

massage

Vind je het leuk om bijvoorbeeld je partner, vriend of vriendin een ontspannings massage te geven is een workshop lichaamsmassage een kans om dit beter te leren toepassen. De technieken die behandeld worden zijn gebaseerd op de klassieke(ontspannings-) massage.

De workshop wordt gevolgd door 2 personen tegelijk, je leert masseren op elkaar. Heb je niemand die met je mee wil doen kunnen wij voor een model zorgen

Scroll naar boven