Social - Facebook Social - Instagram

Workshops algemeen

De workshop vindt plaats in de salon of bij u thuis in kleine groepjes van 4 tot 6 personen. Iedereen krijgt een persoonlijk advies. Er worden tips gegeven om zuinig en op de juiste manier met de producten om te gaan. U krijgt de mogelijkheid om producten die voor uw huid geschikt zijn uit te proberen. Een workshop duurt 2 tot 2,5 uur en kan in de middag- of avonduren plaats vinden.

Kosten Make-up workshop:
€ 26,75 per persoon (exclusief make-up kwastenset) of € 51,75 euro per persoon, inclusief Arabesque make-up kwastenset t.w.v.€ 30,00

Kosten Skin care 1, Skin care 2 en Wellness / Body-care:
€ 26,75 per persoon.

Kosten Massage workshop:
€ 26,75 alleen in de salon mogelijk en boeken per 2 personen € 26,75 per persoon

Kosten voldoen bij inschrijving.

 Indien iemand als gastvrouw haar huis openstelt dan is er voor haar een leuk cadeau. 

Aanmelden kan via mail of telefonisch.

Ook mogelijk: Workshop voor Kinderfeestjes. Inhoud in overleg en afhankelijk van de leeftijd. Prijs op aanvraag.

Skin care 1

Basis schoonheidsbehandeling

U krijgt een professionele analyse door middel van een skin-analyzer van uw individuele huidprofiel. We bepalen samen nauwkeurig de behoeften van uw huid en stemmen daarop de producten af. We gaan samen aan de slag met reinigen, scrubben, een masker en een afsluitende crème. U krijgt uw huidanalyse mee op papier en u heeft een mini gezichtsbehandeling ondergaan.

Skin care 2

Special Care schoonheidsbehandeling

Deze avond is het vervolg op Skin care 1, de basis schoonheidsbehandeling. Er zal gekeken worden of de huidanalyse nog van toepassing is. (De behoefte van de huid kan veranderen door BV-hormonen, leeftijd en invloeden van buitenaf.) We gaan weer samen aan de slag met reinigen en microdermabrasie (peelen). Hierna krijgt u uitleg over aanvullende producten. Daarbij krijgt u weer een persoonlijk advies en mogen de producten worden uitgeprobeerd.

Wellness / Body care

Deze avond is een ontspannende verwen avond voor uw lichaam. Iedereen krijgt een scrub en massage van de schouders en nek, en een voetenbad met scrub van de voeten en onderbenen (dit alles is niet verplicht). Een hand onderarm massage wordt op elkaar geoefend. Er worden producten besproken voor het lichaam en deze mogen uitgeprobeerd worden.

Make-up dag & avond

Eén van de dames zal als model fungeren bij de uitleg. Iedereen krijgt hulp en persoonlijk kleur advies. Op de gereinigde huid wordt eerst een geschikte basiscrème aangebracht. Hierna zal uitleg gegeven worden betreffende camouflage van oneffenheden en het aanbrengen van een avondmake-up.
Het moeilijkste onderdeel is bij veel mensen de ogen. Er zal bij iedereen een oog als voorbeeld opgemaakt worden en u gaat dan zelf aan de slag met het andere oog. Het uitproberen van kleuren die u normaal gesproken niet snel gebruikt is natuurlijk leuk. Soms met heel verrassend resultaat.
Het aanschaffen van nieuwe make-up op deze manier is heel prettig aangezien u de kleuren al getest hebt en weet welk resultaat het bij u persoonlijk geeft. Elk modeseizoen ontwikkelt Jafra kleuren die telkens perfect aansluiten bij het actuele modebeeld. Ontdek uw persoonlijke stijl, van ingetogen tot expressief.

Advanced Make-up

Deze workshop is een vervolg op de Make-up dag & avond. Bij deze workshop wordt er dieper in gegaan op verschillende technieken zoals werken met meerdere kleuren, accenten leggen en shapen van uw gelaat. Deze workshop is niet geschikt voor dames die de basis make-up nog niet beheersen.

Workshop lichaams massage

Vind je het leuk om bijvoorbeeld je partner, vriend of vriendin een ontspannings massage te geven is een workshop lichaamsmassage een kans om dit beter te leren toepassen. De technieken die behandeld worden zijn gebaseerd op de klassieke(ontspannings-) massage en sportmassage.

De workshop wordt gevolgd door 2 personen tegelijk, je leert masseren op elkaar. Heb je niemand die met je mee wil doen kunnen wij voor een model zorgen, dan zijn de kosten voor de workshop: € 53,50