Social - Facebook Social - Instagram

Lichaamsmassage

Bij een lichaamsmassage kunt u kiezen voor u een hele lichaamsmassage of een deel massage van bijvoorbeeld de rug. Wij bespreken met u of u ergens last van heeft zodat wij aan die plek meer aandacht kunnen besteden.

Wij kunnen een Lotus massage geven deze massage is zonder druk of een Wellness massage in deze massage wordt de nadruk gelegd op het druk geven van de spieren (ideaal voor als u last hebt van uw spieren)

Hot-stone massage

Een hot-stone-massage wordt gegeven met warme stenen die gevormd zijn uit het hete lava van vulkanen. Deze stenen houden lang warmte vast en hebben een eigen energetische waarde. Door ze te gebruiken bij een lichaamsmassage dragen ze hun energie over op het lichaam.

Bij de hot-stone-massage worden er eerst een aantal stenen op het lichaam neergelegd. Deze stenen laten het lichaam wennen aan de warmte en geven ontspanning. Hierna volgt een massage met de stenen en een massage-olie.

Een hot-stone-massage draagt bij aan een positief zelfherstel van het lichaam. Het helpt afvalstoffen af te voeren en draagt bij aan het ontgiftigen van het lichaam. Het stimuleert organen en kan het lichaam weer in balans brengen. De massage is erg geschikt bij spanning, stress en spierproblemen. Natuurlijk ook voor mensen die eens lekker willen genieten.

Voetreflexzone massage


De bedoeling van voetreflexzonemassage is het bereiken van een totale ontspanning van de voeten en daarmee ook automatisch de ontspanning van lichaam en geest. De hele mens is terug te vinden in de voet. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen (verbindingen) met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden. Het zenuwstelsel geeft prikkels af naar onze organen en klieren, maar in de bedrading van de zenuwvezels kan een storing ontstaan. Als er ontspanning optreedt, neemt de druk op de zenuwen en bloedvaten af. Dit verbetert de doorbloeding en dus ook de toevoer van zuurstofrijke voedingsstoffen naar alle delen van het lichaam. Door de massage van de voeten oefenen we een gunstige invloed uit op de hele mens.

Voetreflexzonemassage is geschikt voor iedere leeftijd, het heeft een zeer weldadige uitwerking. U voelt weer grond onder de voeten en u loopt op wolkjes.

Wellness Deep Tissue Massage voor dames en heren maar uitermate geschikt voor de man
Tijdens onze Wellness Deep Tissue massage behandeling is onze voornaamste zorg dat de druk word opgevoerd en onze klant het optimale uit de behandeling haalt. Mannen ervaren de meeste ontspanning als de spieren met druk worden behandelt en natuurlijk een goeie verzorging van de huid is hierbij belangrijk. Deze massage kan gecombineerd worden met een Ginger & Zee Zout Body Scrub
Alle bovenstaande Massages kunnen ook gegeven worden in een Duo behandeling.
Bij deze Duo behandeling komt U met 2 personen en vind de behandeling in dezelfde ruimte plaats, denk hierbij aan je partner, vriendin, familie etc.
Alle Massages  kunnen ook gecombineerd worden met gezichtsbehandelingen, manicure, voetverzorging e.d. , samenstelling en prijs op aanvraag. Desgewenst kunnen we naar uw wens  een dag arrangement inclusief een heerlijke lunch samenstellen.