Social - Facebook Social - Instagram

Gastenboek

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Hier kunt u uw ervaringen bij Absolute Beauty & Image met ons delen. Laat gerust een berichtje achter in het gastenboek.

Let op! Dit gastenboek is openbaar en dus voor iedereen leesbaar. Om een afspraak te maken kunt u ons telefonisch, via e-mail bereiken of maak een afspraak online.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Hans Verbong uit Landgraag schreef op 01/11/2019 om 14:54:
Ik kom nu ongeveer 10 jaar als klant bij absolute beauty. En ook na 10 jaar ben ik nog steeds een hele tevreden klant. Reden:Je wordt ontvangen en geholpen in een hele mooie zaak, waar je merkt dat hygiëne voorop staat. Omdat ik al deze jaren steeds door Irma ben geholpen kan ik ook alleen verder over haar een oordeel geven. Irma Kremer:Is heel gastvrij en professioneel. Legt steeds prima uit wat ze doet. Dat werkt voor mij heel prettig. In het begin even een kort praatje en daarna wordt het werk in stilte gedaan. Heerlijk, want daardoor kan ik heerlijk ontspannen. Tijdens de momenten dat er niets gedaan hoeft te worden, word je van een kop koffie voorzien en kun je ontspannen bij mooie rustige muziek. Irma heeft vaker stagiaires bij zich die ze meeneemt in hetgeen ze doet en duidelijk uitleg geeft waarom bepaalde zaken zo gedaan worden. Zoals waar je bij een behandeling bij een man extra op moet letten etc. Dat doet ze op een hele prettige manier. Zij geeft de stagiaires ook de ruimte om al zaken zelf te oefenen. Maar steeds in overleg met de klant. En steeds met Irma zelf erbij aanwezig Afspraken maken verlopen digitaal en wat heel prettig is dat je een bevestiging op de mail ontvangt van deze afspraak en de dag voor de behandeling een reminder ontvangt. Kom je op de afspraak dan ben je ook meteen aan de beurt. Indien dit heel soms vijf minuutjes uitloopt word je hiervan vooraf in kennis gesteld Irma is ook iemand die steeds op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op haar gebied. En geeft uitleg en mogelijkheden van behandeling bij afwijkingen van de huid, zoals bij mij van de rode plekken die ik vaker in mijn gezicht heb. Al met... Lees verder
Ik kom nu ongeveer 10 jaar als klant bij absolute beauty. En ook na 10 jaar ben ik nog steeds een hele tevreden klant. Reden:Je wordt ontvangen en geholpen in een hele mooie zaak, waar je merkt dat hygiëne voorop staat. Omdat ik al deze jaren steeds door Irma ben geholpen kan ik ook alleen verder over haar een oordeel geven. Irma Kremer:Is heel gastvrij en professioneel. Legt steeds prima uit wat ze doet. Dat werkt voor mij heel prettig. In het begin even een kort praatje en daarna wordt het werk in stilte gedaan. Heerlijk, want daardoor kan ik heerlijk ontspannen. Tijdens de momenten dat er niets gedaan hoeft te worden, word je van een kop koffie voorzien en kun je ontspannen bij mooie rustige muziek. Irma heeft vaker stagiaires bij zich die ze meeneemt in hetgeen ze doet en duidelijk uitleg geeft waarom bepaalde zaken zo gedaan worden. Zoals waar je bij een behandeling bij een man extra op moet letten etc. Dat doet ze op een hele prettige manier. Zij geeft de stagiaires ook de ruimte om al zaken zelf te oefenen. Maar steeds in overleg met de klant. En steeds met Irma zelf erbij aanwezig Afspraken maken verlopen digitaal en wat heel prettig is dat je een bevestiging op de mail ontvangt van deze afspraak en de dag voor de behandeling een reminder ontvangt. Kom je op de afspraak dan ben je ook meteen aan de beurt. Indien dit heel soms vijf minuutjes uitloopt word je hiervan vooraf in kennis gesteld Irma is ook iemand die steeds op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op haar gebied. En geeft uitleg en mogelijkheden van behandeling bij afwijkingen van de huid, zoals bij mij van de rode plekken die ik vaker in mijn gezicht heb. Al met al een aanrader!