Behandelingen arts

Botox, Fillers, Profhilo & Viscoderm Hydrobooster

“Schoonheid is de mooiste versie van jezelf zijn”

Zo mooi uit zien als dat wij ons van binnen voelen. Wie wil dat nou niet! Helaas werkt de natuur daar niet altijd aan mee. Ouder worden zorgt voor rimpels, een slappere huid en  volume verlies in het gezicht. Maar ook ongelijkheden, (acne)littekens of te dunne lippen kunnen een bron van irritatie zijn. Daarnaast groeit het besef dat met alleen crèmes het ontstaan van rimpels niet kan worden tegen gehouden. De vraag naar preventieve behandelingen tegen rimpelvorming groeit dan ook snel. Een behandeling met injectables vormt een uitstekende oplossing, voor zowel jong als oud.

 

Wat zijn injectables?

In de cosmetische geneeskunde wordt de overkoepelende term ‘injectables’  gebruikt voor behandelingen waarbij vloeistoffen in of onder de huid geïnjecteerd worden. De meest bekende vormen hiervan zijn botuline toxine (Botox) en fillers.

Dokter P.M. Valkenburg – van Kruchten

Dokter P.M. Valkenburg – van Kruchten is de arts van de praktijk Wat zie je er goed uit! Deze praktijk is gevestigd in het beauty instituut Absolute Beauty & Image.
Dokter Valkenburg biedt injectables behandelingen die een perfecte aanvulling zijn op de huid-verbeterende behandelingen van de medisch schoonheidsspecialisten van Absolute Beauty & Image. Een optimaal verzorgde huid zal het resultaat en de houdbaarheid van de injectables behandelingen ten goede komen.

Meer informatie over de behandelingen, tarieven en het maken van een afspraak kunt u vinden op de website van “Wat zie je er goed uit”

Website: www.watziejeergoeduit.nl
Mail: info@watziejeergoeduit.nl
Tel: 06-57605079

Scroll naar boven