Feest! De salon bestaat 12,5 jaar!

Sinds 1 september bestaat onze salon alweer 12,5 jaar. Dat mag gevierd worden!

Graag verwelkomen Irma en Lucie u op zaterdag 30 september vanaf 12.00 uur in de salon.

U geniet de hele middag, onder het genot van een hapje en drankje, van onze gratis minibehandelingen zoals visagie, nagels lakken of een nek/schouder massage.

Om 14.00 uur zal Irma voor geïnteresseerden een presentatie geven: Wat is een Medisch Schoonheidsspecialist? Ook zijn er deze middag 2 gastsprekers.

De eerste gastspreker is Roy Mertens van Lifestyle health fitness en trainer bij Anytime Fitness Heerlen-Centrum. Roy verzorgt om 15.00 uur een presentatie omtrent gezonde voeding, bewegen en afvallen.
Bij het programma van Roy is je huidige leefstijl, tijdsplanning en privé-leven het uitgangspunt. Een gezonde levensstijl komt ook ten goede van je huid, met andere woorden, je moet ook goed zorgen voor je lichaam wil je een gezonde en mooie huid hebben. Bij voldoende belangstelling herhaalt hij zijn presentatie om 17.00 uur. Na de presentatie is Roy beschikbaar voor vragen betreft zijn programma en mogelijkheden.

De tweede gastspreker is cosmetisch arts Jip Beugels van JB Estehtics. Om 16.00 uur verzorgt hij een presentatie omtrent Botox en Fillers. Aansluitend demonstreert de cosmetisch arts een fillerbehandeling bij een model. Hierna is hij beschikbaar voor korte vragen. Wilt u persoonlijk advies van de cosmetisch arts? Maak dan een afspraak in de salon.

Hopelijk zien we u op 30 september bij ons in de salon.

 

Een professionele Schoonheidssalon

Op deze site vindt u een overzicht van alle behandelingen in de schoonheidssalon waarvan u bij Absolute Beauty & Image kunt genieten.

Tevens vindt u informatie op deze site betreffende:

Een gediplomeerd schoonheidsspecialist voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsbranche. Uiteraard mag u van ons verwachten dat ook wij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huid door het regelmatig volgen van trainingen. In onze salon krijgen wij meerdere malen cliënten met huidaandoeningen. Niet zo gek, want bijna 1 op de 8 Nederlanders heeft langdurig of zelfs hun hele leven te maken met een huidaandoening. Door de toename van het aantal huidproblemen, is het van belang dat je als schoonheidsspecialiste beschikt over voldoende dermatologische kennis. Naast medici, spelen wij natuurlijk een belangrijke rol in het herkennen en het geven van voorlichting over huidaandoeningen.

Dit alles was voor ons een belangrijke reden om de opleiding ‘Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten’ van U-Consultancy te volgen. De lessen worden gegeven door dermatologen, waardoor wij ervan overtuigd zijn dat dit een professionele opleiding is met actuele informatie. Na het afronden van deze opleiding zijn wij nog beter in staat het vak als schoonheidsspecialist uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kunnen wij onze cliënten professioneel doorverwijzen naar een huisarts. Een absolute meerwaarde, waarmee wij ons van onze collega´s uit de branche kunnen onderscheiden!

www.uconsultancy.nl

 

Belangrijke uitgangspunten van de salon zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht

In de schoonheidssalon kunnen wij u ondersteunen door een nauwkeurige analyse van de huid en een persoonlijk advies op te stellen. Ook leveren we kwalitatief zeer hoogwaardige producten. Een gedetailleerde kennis en regelmatige controle van de conditie van de huid, maakt een frisse en gezonde huid mogelijk.

 

Anbos

Absolute Beauty and Image is aangesloten bij de ANBOS brancheorganisatie schoonheidsverzorging (www.anbos.nl). Anbos leden hebben een erkend diploma en zijn rechtmatig gevestigd. Specialisaties binnen de schoonheidsverzorging vragen extra aandacht en expertise, daarvoor hebben medewerkers in onze salon extra opleiding en vakdiploma’s behaald (Acne, Permanente make-up en Pedicure). Deze behandelingen worden vaak vergoed door zorgverzekeraars, voor de voorwaarden raadpleeg uw polisvoorwaarden.

home-anbos2