Make-up

make-up

Bij Absolute beauty & image kun je terecht voor verschillende soorten make-up, Wij zorgen ervoor dat je er voor een speciale gelegenheid op en top uitziet.

avondmake-up

Heb je een speciale gelegenheid, laat dan vakkundig je avondmake-up opbrengen. Dit gebeurt met actuele modekleuren en volgens de laatste trends. Natuurlijk altijd in overleg en naar jouw wens.

bruidsmake-up

Maak de mooiste dag van je leven compleet met een prachtige bruidsmake-up. Op deze dag wil je er zelf natuurlijk stralend uitzien. Het is belangrijk dat je een verzorgde bruidsmake-up draagt waarbij je je prettig voelt. De proefmake-up sessie wordt ruim van tevoren gepland zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De bruidsmake-up waarvoor je uiteindelijk kiest moet je zorgeloos de hele dag kunnen dragen.

https://www.mevrouwkiek.nl/
bruidsmake-up anouk
bruids make-up anouk

bruidsmake-up tips

Je kunt je huid voorbereiden door één of meerdere gezichtsbehandelingen te ondergaan. Wil je een optimaal resultaat, start dan een half jaar van tevoren met zeswekelijkse behandelingen. Bereid de huid thuis alvast voor met een crème, scrub en een regelmatig masker die zijn afgestemd op je huid. Boek ook een complete wellness-behandeling een week voor de bruiloft (vitamine gezichtsbehandeling, manicure, voetverzorging en rugmassage).

Scroll naar boven