Social - Facebook Social - Instagram

Make-up

Bij Absolute beauty and image kunt u terecht voor verschillende soorten make-up,
Wij zorgen ervoor dat u voor een speciale gelegenheid op en top uitziet.

 

Avondmake-up

Heeft u een speciale gelegenheid, laat dan vakkundig uw avondmake-up opbrengen. Dit gebeurt met actuele modekleuren en volgens de laatste trends. Natuurlijk altijd in overleg en naar uw wens.

U kunt ook een workshop make-up volgen. Hier leert u individueel of in groepsverband een avondmake-up aan te brengen. Voor de gevorderden is er ook een workshop Advanced make-up, in deze workshop wordt meer aandacht besteed aan bijvoorbeeld shapen of feestmake-up. Bel voor een afspraak met 06-23885545

Bruidsmake-up

Maak de mooiste dag van uw leven compleet met een prachtige bruidsmake-up. Op deze dag wilt u er zelf natuurlijk stralend uitzien. Het is belangrijk dat u een verzorgde bruidsmake-up draagt waarbij u zich prettig voelt. De proefmake-up sessie wordt ruim van tevoren gepland zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De bruidsmake-up waarvoor u uiteindelijk kiest moet u zorgeloos de hele dag kunnen dragen.

Bruidsmake-up-tips

U kunt uw huid voorbereiden door één of meerdere gezichtsbehandelingen te ondergaan. Wilt u een optimaal resultaat, start dan een half jaar van tevoren met zeswekelijkse behandelingen. Bereid de huid thuis alvast voor met een crème, scrub en een regelmatig masker die zijn afgestemd op uw huid. Boek ook een complete wellness-behandeling een week voor de bruiloft (vitamine gezichtsbehandeling, manicure, voetverzorging en rugmassage).

U kunt al onze make-up producten van Jafra en Arabesque bestellen via onze webshop:

www.absolutebeautyandimage-shop.nl