Social - Facebook Social - Instagram

Permanente ontharing voor alle huidtypes

Laser
Ongewenste haargroei blijvend verwijderen kan nu met de “Lightsheer diodelaser” van lumenis, de eerste laser die door de Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing is goedgekeurd  én een van de beste apparaten ter wereld.
De diodelaser, maakt het mogelijk vrijwel alle huidtype’s ( van licht tot donker ) snel en veilig van ongewenste haargroei te ontdoen.

U krijgt bij ons eerst een proefbehandeling gratis om te kijken hoe de huid reageert op de diode laser.

Hoe werkt de lightsheer diodelaser?

De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel  van een bepaalde golflengte en geeft deze energie in een fractie van een seconde vrij. De energie wordt opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is, zodat deze vernietigd wordt zonder schade aan te brengen aan de omringende huid. De opperhuid wordt nog eens extra beschermd door de gekoelde kop van de laser. Deze zogenaamde Chilltip koelt de opperhuid af tot +/- 5 graden Celsius.

Hierdoor kan er ook meer energie worden afgeleverd zonder dat de opperhuid hiervan schade ondervindt. De laser kan zowel voor fijne als gevoelige huid (oksels en bikini) als voor meer robuuste haren, zoals baard worden gebruikt.

Na de behandeling

Na de behandeling met de lightsheer diodelaser kan de huid wat rood uitzien. Dit is echter volledig afhankelijk van het huidtype. Verder zijn er geen bijwerkingen bekend en is de behandeling in de meeste gevallen goed verdraagbaar. Wel dient u tijdens de behandelingsperiode er rekening mee te houden dat u: