Social - Facebook Social - Instagram

Wimperextensions one by one

Bij de wimperextensions One by One wordt er één wimperextension op één natuurlijk wimperhaartje bevestigd. Zo kunnen ze meegroeien en uitvallen met je natuurlijke wimpers zonder dat het schadelijk is. Doordat je de aanhechting niet ziet zitten geeft het een natuurlijk effect, de extensions zien er precies uit zoals een natuurlijk wimperhaartje, een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling.

Voordelen
Nazorg

Lash lift

Lash lift is een behandeling van de eigen wimpers, waarbij géén gebruik wordt gemaakt van wimperextensions.
De wimpers worden op een speciale manier gelift en zorgt daardoor voor een open blik met lange, volumineuze en perfect gesepareerde wimpers.
Lash lift is toepasbaar op zowel korte als lange wimpers.
Door ook nog een tint toe te voegen, krijgen de wimpers meteen een super color boost! De lashlift neemt ca. 45 minuten in beslag en laat de ogen optisch vele malen groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling.

Het effect blijft +/- 6 weken zichtbaar. In deze periode is het dus niet nodig om de wimpers te krullen met behulp van een krultang en zijn ze ook zónder mascara lang en perfect gesepareerd. Voor een extra intens effect kunnen de wimpers desgewenst worden aangezet met een dunne laagje mascara.