Social - Facebook Social - Instagram

Permanente make-up… Een uitkomst!

Bent u op zoek naar een ervaren Permanente make-up specialiste in Heerlen, Limburg dan bent u bij Absolute Beauty & Image van harte welkom.

Het spreekt voor zich dat het belangrijk is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Bij Irma Kremer bent u in de beste handen, zij heeft het officiële vakdiploma permanente make-up en is geregistreerd bij de ANBOS. Zij heeft meer dan 11 jaar ervaring en vele intensieve, Masterclass trainingen gevolgd waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen.  Sinds november 2015 is de collega van Irma, Lucie Karpinski klaar met haar opleiding permanente make-up. In 2016 heeft zij zich onder deskundige begeleiding van Irma verder gespecialiseerd in de overige toepassingen van permanente make-up. Beiden volgen regelmatig professionele bijscholing en masterclasses. Uw garantie voor kwaliteit!

Op deze pagina vindt u veel gestelde vragen en de antwoorden over permanente make-up. Wellicht heeft u nog een vraag, neem vrijblijvend contact op of maak een afspraak in de salon voor een gratis informatie gesprek.

Benieuwd naar voorbeelden, bekijk dan onderaan deze pagina foto’s van enkele permanente make-up modellen

Waarom Permanent Make-up?

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet altijd voldoen. Permanent Make-up kan dat wel! Prachtig gevormde wenkbrauwen middels zeer natuurlijke fijne haartjes techniek/hairstrokes, een stralende oogopslag en vollere, blozende lippen zijn nú binnen handbereik met Permanent Make-up. Imperfecties worden gecorrigeerd en sterke punten worden subtiel geaccentueerd voor een mooi, stralend en langdurig resultaat.

Het zetten van Permanent Make-up is een meesterschap. Irma Kremer volgde en volgt nog steeds Masterclasses, bezit een diploma en certificering. Uitmuntende vakkennis samen met intelligente apparatuur verzekert u van langdurig mooie Permanent Make-up. Houdt u er wel rekening mee dat bij sommige huidtypes, medische aandoeningen of gebruik van medicijnen de permanente make-up sneller kan vervagen, dit zal ook besproken worden voordat de behandeling plaats vindt. Heeft u twijfels of vragen of permanente make-up geschikt voor u is maak dan eerst een afspraak voor een kosteloos consult. Voor de behandeling plaats vindt wordt u gevraagd een gezondheidsverklaring in te vullen en te ondertekenen. Na een analyse met voortekening, kleur- en vormbepaling met de specialist ontvangt u een voorstel op maat waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen.

Wat is Permanent Make-up?

Permanent Make-up is een pigmentatiemethode voor een blijvende of langdurige en natuurlijke make-up van wenkbrauwen, ogen en lippen, waarmee een mooie wenkbrauwlijn, eyeliner of lip lijn- of schaduw aangebracht wordt. Permanent Make-up is ideaal tijdens sporten, zwemmen, make-up allergie, contactlenzen. vakantie, wandelen in weer en wind, bij het ’s morgens opstaan en tijdens een mooi, romantisch concert. Uw Permanent Make-up blijft stevig op haar plaats en u heeft een verzorgde uitstraling. Zelfs als u al uw gewone make-up verwijderd heeft, dan laten de aangebrachte accenten uw gelaat steeds stralen. U bespaart veel tijd doordat u ’s morgens minder of helemaal geen make-up meer hoeft aan te brengen.

Hoe wordt Permanent make-up aangebracht?

Bij Permanent Make-up wordt door middel van een ultradunne, razendsnel beweegbare naald of een microblade een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van deze behandeling is om de juiste kleur op de juiste plaats in de huid aan te brengen om u een beter aanzien te geven. Het zetten van Permanent Make-up is vakmanschap waarbij brede kennis en betrouwbare apparatuur een pré is.


Mogelijkheden

Wenkbrauwen

Zijn uw wenkbrauwen dun of onregelmatig, dan kan een opvulling middels Permanent Make-up een aanzienlijke verbetering zijn. Hierbij kunt u kiezen voor een prachtige natuurlijke wenkbrauw middels fijne haartjestechniek/hairstrokes/microblading of een prachtige poederachtige wenkbrauw. Er ontstaat een egale en regelmatige wenkbrauwlijn die het gelaat direct meer symmetrie en uitstraling geeft.
Houdt u er rekening mee dat door huidtype, zonlicht, zonnebank, medische aandoeningen of  het gebruik van medicatie de pigmentatie kleur van de wenkrauwen kan vervagen en u na verloop van tijd een opfrisbehandeling nodig heeft.

Ogen

Ogen laten het gelaat spreken. Met Permanent Make-up kan met behulp van vele kleurstellingen de uitstraling van de ogen sprekender gemaakt worden. Hierbij kunt u kiezen voor een fraaie natuurlijke oogopslag of een vollere, intensievere oogopslag waarbij de eyeliner iets breder is aangezet waarbij zelfs een spannende dubbele tweekleuren eyeliner tot de mogelijkheden behoort! Te grote of kleine ogen kunnen optisch meer in verhouding worden gebracht middels permanente make-up. Altijd een stralende en verzorgde oogopslag. Elke dag weer.
Houdt u er rekening mee dat door huidtype, zonlicht, zonnebank, medische aandoeningen of het gebruik van medicatie de pigmentatie kleur van de eyeliner kan vervagen en u na verloop van tijd een opfrisbehandeling nodig heeft.

Lippen

Bij de lippen kan met Permanent Make-up een natuurlijk blush effect of een extra accent worden behaald. Het corrigeren van asymmetrische lippen is een belangrijke en dankbare toepassing. Uw lipcontour wordt weer vol, mooi en zacht van vorm. Tevens kunt u hierbij kiezen om uw gehele lippen zacht in te schaduwen met een natuurlijk ogende pigmentkleur of een extra kleuraccent voor een sprekend resultaat.
Houdt u er rekening mee dat door huidtype, zonlicht, zonnebank, medische aandoeningen of het gebruik van medicatie de pigmentatie kleur van de lippen kan vervagen en u na verloop van tijd een opfrisbehandeling nodig heeft.

Permanente make-up apparaat

Belangrijke informatie voor de behandeling

Voordat we beginnen dient u een Informed Consent (gezondheidsverklaring) in te vullen en te ondertekenen. Indien iemand niet gezond is kan de behandeling grote invloed hebben op zijn gezondheid en omgekeerd kan een ziektebeeld het resultaat van de pigmentatie ernstig verstoren. Een gezondheidsverklaring is door de GGD verplicht gesteld en voorkomt vervelende verrassingen achteraf. We zullen dit samen bespreken en het Informed Consent zal bewaard worden.

Contra-indicaties

Op enkele contra-indicaties na, is permanente make-up voor iedereen (mannen en vrouwen) geschikt. Contra-indicaties zijn aandoeningen, ziektes of klachten (indicatie) waarbij pigmentatie niet (contra) mag worden toegepast.

 

Meest gestelde vragen

Voor wie is permanent make-up geschikt?

Permanent Make-up is voor bijna iedereen geschikt. Voor zowel vrouwen als mannen die allergisch zijn voor reguliere cosmetica, of die moeite hebben om zelf een mooie en strakke lijn te trekken. Voor mensen die altijd haast hebben of veel sporten. Bel gerust voor een gratis informatiegesprek.

Hoe lang blijft permanent make-up aanwezig?

Het woord zegt het eigenlijk al. Over het algemeen blijft Permanent Make-up altijd aanwezig. De intensiteit vervaagt echter wel na verloop van tijd, maar dit is van persoon tot persoon verschillend. Dit heeft te maken met de natuurlijke celvernieuwing, invloed van UV-licht, uw levenspatroon, de zuurgraad van de huid, medicatie en uw afweersysteem.
In de meeste gevallen blijft Permanent Make-up jarenlang goed zichtbaar.

Doet de behandeling pijn?

Met de nieuwste technieken wordt de behandeling meestal niet als pijnlijk ervaren. Echter niemand die volledig veilig werkt en de veiligste producten gebruikt kan garanderen dat de behandeling geheel pijnloos is. In ieder geval wordt bij Absolute Beauty & Image de allernieuwste, meest intelligente apparaat gebruikt waardoor onaangename prikkels tot een minimum beperkt worden.
Ontspan en verheug u bij voorbaat op het mooie resultaat!

Hoe lang duurt een behandeling?

De gehele behandeling bestaat uit het (kosteloze) voorgesprek waarin uw wensen besproken worden, het voortekenen, de kleurkeuze, de pigmentatie en de nazorg en duurt ongeveer 1,5 uur. (Lipblush 2,5 uur)

Mag ik zelf de kleur uitzoeken?

In het voorgesprek mag u aangeven wat uw wensen zijn. Op basis van deze informatie wordt samen met u op basis van uw huidtype de juiste kleur samengesteld.

Kunnen kleur en vorm gegarandeerd worden?

In de meeste gevallen wel. Voordat de pigmentatie start mag u uw wensen kenbaar maken en bepaalt u samen met de specialist kleur en vorm. Het is nog niet voorgekomen dat een kleur of vorm niet mooi gevonden wordt. Voor de pigmentatie wordt namelijk de vorm getekend met een afwasbaar pigment en pas als alles naar uw wens is wordt met de pigmentatie gestart.

Kan naast permanent make-up ook gewone make-up aangebracht worden?

Ja zeker. Permanent Make-up dient om accenten aan te brengen en is meestal geen vervanging van normale make-up.  U bent geheel vrij om zelf extra make-up in andere kleurstellingen te gebruiken.

Zwelt de huid na de behandeling?

Van zwellingen is met de huidige apparatuur bijna geen sprake meer. De huid spant zich over het algemeen wat en dit is na een paar uur of hooguit na een dag of 2 weer verdwenen.
U kunt gerust gaan werken of autorijden. De delen van uw gelaat die een behandelingen hebben ondergaan zien er soms iets zwaarder en donkerder van kleur uit, maar u bent absoluut heel toonbaar!

Is het eindresultaat direct zichtbaar?

Nee, de eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Door natuurlijke celvernieuwing neemt in de eerste week de intensiteit van de kleur met wel 50-80% af en na een periode van 3 tot 4 weken zal het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn. Indien een nabehandeling noodzakelijk is dan zal er 4 a 6 weken aangehouden moeten worden tussen beide behandelingen. Houd daarom rekening met uw vakantieplannen.

Hoe vaak mag ik terugkomen voor een behandeling?

Meestal, in normale gevallen, is één nabehandeling noodzakelijk. In de prijs is, indien dit noodzakelijk is, één nabehandeling inbegrepen. Meestal is de Permanent Make-up na deze nabehandeling perfect, maar in uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat er nog een nabehandeling noodzakelijk is en dit zal dan per geval bekeken worden.

Is permanent make-up veilig?

Bij Absolute Beauty & Image wordt uitsluitend gewerkt volgens zeer strenge hygiëne codes en voor elke klant wordt bij elke behandeling een nieuwe steriele naald gebruikt die vervolgens vernietigd wordt.

Is er een speciale nazorg behandeling?

In principe hoeft de huid na het ondergaan van een behandeling Permanent Make-up geen speciale nazorgbehandeling te ondergaan. Teneinde ervoor zorg te dragen dat uw Permanent Make-up optimaal zal zijn er nazorgrichtlijnen samengesteld die voorafgaand aan of na de behandeling met u worden doorgenomen.

Voor het bedrag dat ik uitgeef aan permanent make-up kan ik heel wat potloodjes kopen

Inderdaad. Maar staat er dan ook elke ochtend een visagist bij u klaar die een haarscherpe eyeliner bij u plaatst, uw wenkbrauwen stileert of uw lippen bijwerkt? Niet alleen thuis, maar ook in de sportschool of tijdens uw vakantie? U begrijpt het al. Het gaat niet alleen om het lijntje of contour, maar het gaat om het totale gemak welk u jarenlang elke dag opnieuw weer ervaart.

Enkele aspecten waarmee u rekening moet houden voor en na de behandeling

Er zijn een paar aspecten waarmee u rekening dient te houden als u Permanent Make-up overweegt.

Kleurintensiteit: om tot een goed resultaat te komen wordt de kleur (op gebieden waar dit kan) aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Houd rekening met het feit dat vooral wenkbrauwen de eerste week zichtbaar donkerder kunnen zijn. Pas Permanent Make-up daarom niet toe vlak voor een feestje of een belangrijke gebeurtenis.

Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op en vraag naar uw gratis informatie gesprek.

Nazorg voorschriften

Direct na het aanbrengen van de pmu dient u de wond als volgt te behandelen:

Als uw huid toch gezwollen, erg gespannen en pijnlijk aanvoelt mag u een klein beetje van de vaseline gebruiken die u is overhandigd. In principe liever niet en zeker niet gedurende meerdere dagen achtereen omdat het pigment uit de pmu in de vaseline zal trekken. Dit laatste is niet de bedoeling, want het pigment moet juist in de huid blijven. Eventuele zwelling of een gespannen huid verdwijnt overigens vanzelf binnen 1-2 dagen.Het kan fijn zijn om de huid wat te koelen met koud water/ijs in een schoon plastic zakje.

Beauty tatoeage

Zou u een trendy, kleine lichaamsversiering willen laten tatoeëren, maar wilt u niet naar een tatoeageshop gaan, dan is er nu de mogelijkheid om dit door mij in alle privacy van de schoonheidssalon te laten plaatsen.

De Beauty Tatoeage wordt geplaatst met de moderne apparatuur voorzien van steriele wegwerp naaldmodules en goedgekeurde tatoeage inkt. (www.ecuri.com)

Wat is het verschil tussen een permanente make-up en een Beauty Tatoeage?


Belangrijke informatie voor de behandeling:

Voordat we beginnen dient u een Informed Consent (gezondheidsverklaring) in te vullen en te ondertekenen. Indien iemand niet gezond is kan de behandeling grote invloed hebben op zijn gezondheid en omgekeerd kan een ziektebeeld het resultaat van de pigmentatie ernstig verstoren. Een gezondheidsverklaring is door de GGD verplicht gesteld en voorkomt vervelende verrassingen achteraf. We zullen dit samen bespreken en het Informed Consent zal bewaard worden.

De te behandelen plaats moet onthaard zijn. Doe dit voorzichtig en een paar dagen van tevoren zodat eventuele wondjes genezen zijn. Zorg dat u van tevoren goed uitgerust bent en geen lege, hongerige maag hebt. Gebruik 24 uur vooraf geen alcoholhoudende dranken.

Op de plaats waar de Beauty Tatoeage gezet wordt mogen zich geen actieve puistjes, ontstekingen of moedervlekken bevinden. Wacht totdat alle puistjes zijn verdwenen en maak dan een afspraak. De plek waar de Beauty Tatoeage gezet moet worden moet voor de specialiste makkelijk toegangbaar zijn.

Voor het plaatsen van de tatoeage kan een verdovingscrème (vraag hierna bij het maken van de afspraak) worden aangebracht zodat de behandeling zo pijnloos mogelijk verloopt. De te behandelende plek wordt door een carbontechniek voorzien van het Beauty Tatoeage-voorbeeld. Als eerste zal ik de lijnen van de Beauty Tatoeage tatoeëren. Daarna worden de vlakken, indien nodig, ingekleurd.

Tijdens de behandeling zal uw huid op de behandelde plaats licht opzwellen. Deze zwelling is vaak de volgende dag al verdwenen. De genezing zal net als bij een schaafwond gemiddeld een dag of tien in beslag nemen. Na deze periode is de beschadigde huid vervangen is door een nieuw dun laagje huid.

Contra-indicaties

Op enkele contra-indicaties na, is Beauty Tatoeage voor iedereen (mannen en vrouwen) geschikt. Contra-indicaties zijn aandoeningen, ziektes of klachten (indicatie) waarbij pigmentatie niet (contra) mag worden toegepast.

Het zwarte pigment zal, net als andere kleuren, na verloop van tijd vervagen, maar nooit geheel.


Nazorg

Behandel de tatoeage wond als volgt:

 1. Raak de cosmetische tatoeage of permanente make-up zo min mogelijk aan met de handen.
 2. Drie dagen niet wassen met zeep of shampoo.
 3. Dep de wond zo mogelijk na het douchen met een schone tissue voorzichtig droog.
 4. Houd de cosmetische tatoeage of permanente make-up zoveel mogelijk droog.
 5. Smeer geen zalf, Purol, Vaseline of iets degelijks op de wond, breng drie maal daags de crème uit het meegegeven sachet aan.
 6. Druppel geen wond-desinfectiemiddelen, zoals Sterilon of Betadine, op de wond.
 7. Draag geen pleisters of verband over de tatoeage.
 8. Draag bij een tatoeage geen strakke of vuile kleding op de wond.
 9. Breng in geen geval cosmetica aan op de wond gedurende de genezing.
 10. Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorzwembaden, bubbelbaden, natuurlijk zwemwater). Maak tevens geen gebruik van sauna of stoombad.
 11. Stel de getatoeëerde plek niet bloot aan de zon of zonnebank (ook niet met een zonnebrandmiddel). Gebruik ook na de genezingstijd op de Beauty Tatoeage altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen. De plek waar de Beauty Tatoeage zit, is ruim een week na het afvallen van de korstjes zeer teer en dus makkelijk te verbranden door zonlicht, waadoor het pigment ook sneller zal vervagen.
 12. Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pussen, kleurverandering van de wond of bij pijn altijd contact op met mij en met de huisarts.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons altijd bellen of e-mailen, 045-5729623 / info@absolutebeautyandimage.nl . U kunt ook via de website een afspraak maken.

Permanente make-up is inclusief één correctie binnen 8 weken.
Permanente make-up opleiding bij Ecuri Cosmetics, www.ecuri.com, gediplomeerd Stichting kwaliteits centrum schoonheidsverzorging, vergunning GGD aanwezig. Zie website GGD Heerlen of www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

 

Wenkbrauwen

Eyeliner

PMU Kyra2539_946135065482404_2655214240744292687_neyeliner onder pmu naLucie door irma

Lippen

DSC_0016