Social - Facebook Social - Instagram

Make-up

Bij Absolute beauty and image kunt u terecht voor verschillende soorten make-up,
Wij zorgen ervoor dat u voor een speciale gelegenheid op en top uitziet.

make-up

 

Avondmake-up

Heeft u een speciale gelegenheid, laat dan vakkundig uw avondmake-up opbrengen. Dit gebeurt met actuele modekleuren en volgens de laatste trends. Natuurlijk altijd in overleg en naar uw wens.

U kunt ook een workshop make-up volgen. Hier leert u individueel of in groepsverband een avondmake-up aan te brengen. Voor de gevorderden is er ook een workshop Advanced make-up, in deze workshop wordt meer aandacht besteed aan bijvoorbeeld shapen of feestmake-up. Kosten € 26,75 per persoon. Bel voor een afspraak met 045-5729623

Bruidsmake-up

Maak de mooiste dag van uw leven compleet met een prachtige bruidsmake-up. Op deze dag wilt u er zelf natuurlijk stralend uitzien. Het is belangrijk dat u een verzorgde bruidsmake-up draagt waarbij u zich prettig voelt. De proefmake-up sessie wordt ruim van tevoren gepland zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De bruidsmake-up waarvoor u uiteindelijk kiest moet u zorgeloos de hele dag kunnen dragen.

Bruidsmake-up-tips

U kunt uw huid voorbereiden door één of meerdere gezichtsbehandelingen te ondergaan. Wilt u een optimaal resultaat, start dan een half jaar van tevoren met zeswekelijkse behandelingen. Bereid de huid thuis alvast voor met een crème, scrub en een regelmatig masker die zijn afgestemd op uw huid. Boek ook een complete wellness-behandeling een week voor de bruiloft (vitamine gezichtsbehandeling, manicure, voetverzorging en rugmassage).

Cursus Visagie

Dit is een eendaagse cursus die door maximaal vier cursisten tegelijk gevolgd kan worden. Op deze dag wordt begonnen met een huidanalyse en mini gezichtsbehandeling. Daarna gaan we verder met het leren van een dagmake-up. Na een heerlijke lunch sluiten we af met een avond/feestmake-up.

Kosten: € 135,- euro per persoon (inclusief lunch, voor- en na-foto’s) Cursus start bij minimale deelname van 4 personen.

Eigen make-up kan meegenomen worden zodat u hiermee ook leert te werken. De cursus zal na voldoende aanmeldingen gepland worden  tijdens openingstijden van de salon (maandag tot en met zaterdag). De cursus is ook uitermate geschikt als opfriscursus voor schoonheidspecialisten.
Aanmelden kan telefonisch of via e-mail.

U kunt al onze make-up producten van Jafra en Arabesque bestellen via onze webshop:

www.absolutebeautyandimage-shop.nl

make-up- voor en na